Opelim.NET Şikayet varda!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpmurat

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Bugün sıkıntıdan nette dolaşırken www.sikayetvar.com 'a girdim Opel hakkındaki şikayetleri okuyayım derken arama butonuna opel yazınca otomatik opel ve opelim.net çıktı valla bu internette sikayetvar.com 'u cok abartmışız gibi geliyor bana :)

Sayın moderatörler millet siteye üye olamıyormuş :) ve size ulaşamıyormuş Lütfen bir el atın :)

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/517041/g/Opelimnet’e+Uye+Olamiyorum

ve

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/453886/

Bizim başkana üye olanlar ulaşamıyor ki üye olmak isteyenler ulaşsın... :D

Nasıl ulaşamıyorlarmış ki? Opelim.netin kayıtlı 27 binden fazla üyesi var. 27 binden fazla kişi ulaşabilmiş de onlar mı ulaşamamış? O ulaşamayanlar herhangi bir nedenle üyelikleri iptal edilenler veya kendi aralarında toplanıp yeni site kuran eski üyeler olmasın? Ben kimseye ulaşmadan üye oldum, yönetimden kimse de bana, sen bizden habersiz nasıl üye olursun demedi. Burası ilkokulmu ki velisi yanında olmayan kayıt yaptıramasın?

Şimdi yeni kayıt olan üyelere şöyle bir baktım 4-5 tane yeni kayıt olan üyemiz var. Demekki sorun yok.

:) ben kayıt olurken velim yanımdaydı. Babamla Astra G'lere bakıyorduk :)
Ama kayıt parası vermedin değil mi?:kop:

Nasıl ulaşamıyorlarmış ki? Opelim.netin kayıtlı 27 binden fazla üyesi var. 27 binden fazla kişi ulaşabilmiş de onlar mı ulaşamamış? O ulaşamayanlar herhangi bir nedenle üyelikleri iptal edilenler veya kendi aralarında toplanıp yeni site kuran eski üyeler olmasın? Ben kimseye ulaşmadan üye oldum, yönetimden kimse de bana, sen bizden habersiz nasıl üye olursun demedi. Burası ilkokulmu ki velisi yanında olmayan kayıt yaptıramasın?
ben araya adam koydum filan anca abi üye oldum zordu yani üyelik

Ağzına sağlık abicim.

Konuyu tamamen geyik olsun diye açtım yanlış anlaşılmasın. Yani bu kadar basit bir şey için www.sikayetvar.com 'a post girişi yapmak komik geldi bana :)

Geri