Opelim.NET Şikayet varda!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tuhaf şeyler bunlar :):) 2 tuşa basmayı beceremiyor diyeceğim ama sikayetvar a kaydını yaptırabilmiş ne hikmetse...

Şimdi yeni kayıt olan üyelere şöyle bir baktım 4-5 tane yeni kayıt olan üyemiz var. Demekki sorun yok.

Bende yeni üyeyim, ben kayıt olurken firefoxda karakter doğrulama çıkmıyordu, birde internet explorer ile deniyim dedim oldu.

işin açıkcası bende ilk 2 denememde üye olamamıştım nedenide üye olurken verdiğimiz mail adresinin aynı ad soyadı içinde barındırması gerekmesi açıklamaları okumadan diğer forum siteleri gibi üye olunamıyor buda opelim.net kalitesi bence :D

Konuyu tamamen geyik olsun diye açtım yanlış anlaşılmasın. Yani bu kadar basit bir şey için www.sikayetvar.com 'a post girişi yapmak komik geldi bana :)

Görebildiğim kadarı ile iki kişi kayıt yaptıramadığından şikayetci. Topu topu iki kişi kayıt olamamışlarsa hatayı biraz da kendilerinde arasınlar.

yanlız hatırlatırım bi ara sitede karışıklık çıkmıştı yeni üye alımı geçici olarak durdurulmuştu ozamana denk gelmiş olabilir

Ben açıklama getireyim. Üye alımını zaman zaman kapattığımız oluyor. Geçenlerde bir sistem hatası olmuş yeni üye başvurusu gelmeyince farkedip düzelttirdik. Birde çok absürd mail adresi veya ad soyad yazanları kabul etmeyebiliyoruz. O yüzden şikayet vara düşmemiz normaldir :D

bu sitenin popülerliğini gödsteren güzel bir olay. şikayetvar kaliteli bir site. vatandaşın sorununun çözümü de sitemize yakışır.

Hemen bir yetkili acın cevap verin :P

Sayın XXX YYY
xx-xx-xxxx tarihinde sitemize geçici olarak üye alınımını durdurduğumuz için :P sitemize üye olmamanız normal, Şuan üye alımları açıktır. Lütfen tekrar deneyiniz.

Site Yönetimi XXX XXX
Adres: bla bla bla
Tel: +9-xxx-xxx-xx-xx

Ben açıklama getireyim. Üye alımını zaman zaman kapattığımız oluyor. Geçenlerde bir sistem hatası olmuş yeni üye başvurusu gelmeyince farkedip düzelttirdik. Birde çok absürd mail adresi veya ad soyad yazanları kabul etmeyebiliyoruz. O yüzden şikayet vara düşmemiz normaldir :D

Bırak başkan ya..! Parası olmayanı, yüksek yerlerde tanıdığı olmayanı, servisine arabasını getirmeyeni siteye almam arkadaş desene açıkca..Benden 1000 € aldın ya üye olurken....:)

Geri