opelim.net reklam mı eksik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ORDUdrift
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar dusus degıl uye cok ancak sureklı onlıne olan sayısı fazla degıl ben dusunuyorumkı yenı uye olanların yuzde 80 i işi dusunce acıyor sıteyı. zaten sureklı onlıne olan arkadaslarımız cok ıyı sevıyedekı olgun bılgılı tecrubelı arkadaslarımız.. bazen fazla yogunluk ıyı olmuyor bırısı pat dıye senin yazdıgın mesaja ve sana zaygısız bırsey dıyınce ınankı ınsanın moralı kalmıyor.. ben hıcbır sıteyı bu sıte gıbı sevemedım.. bu sıtenın ıcerıgı super vede sureklı onlıne olan ınsanlar saygılı kısıler

arkdalar benim sureklı takıdlgıım bır sıte var site 1 ay ıcersınde 10 msj atmayanı banlıyor bır program gelısdırmısler :D

yazma sakın siteye küfür ederler ben benim mirc a kızılaya yazdımda:D küfür etmeye geldiler 4 5 kısı :D

reklam eksik birseyler yapmak lazım tönetim uyuma diyeceğim ama kızarlar diye korkuyorum:eek: :sorry:

arkadaşlar, foruma üye olunduğunda illa mesaj atmakmı gerekiyor? ben bunun zorunlu olduğunu bilmiyordum. siteyi, üye olduğumdan beri büyük bir zevkle takip ediyorum, ancak böyle mesaj atmak ihtiyacı hissettiğimde mesaj atıyorum. sitenin içeriği olsun, üyeleri olsun son derece seviyeli. ben bu site sayesinde çok şeyler öğrendim. ayrıca üyeleri çok fazla çoğaldığında ve bu nezih ortamın korunabileceğinden şüpheliyim. bilmiyorum sitenin amacı çok fazla üyeye sahip olup reklam alıp ciro yapmakmı, yoksa sadece araba konusuna meraklı insanlarla seviyeli bir ortam yaratmakmı? ben sadece, amacı bilmediğimden fikrimi yazma ihtiyacı hissettim o kadar.:) bi de ben forumda yazılan yazılarda güzel türkçemize dikkat ederek yazma taraftarıyım. çok şeymi istedim acaba??

güven68' Alıntı:
sitenin amacı çok fazla üyeye sahip olup reklam alıp ciro yapmakmı, yoksa sadece araba konusuna meraklı insanlarla seviyeli bir ortam yaratmakmı?
sitenin amacı bence araba konusuna meraklı insanlarla seviyeli bir ortam yaratmak ve insanların bilgilerini birbirleri ile paylaşmak!!!!!! ben üye sayısı az derken bundan bahsetmedim sadece bu siteye birtek google dan girmek gerekiiyor sanırsam bu tek basına olamamalı destek birseyler olmalı yanına da değilmi???

güven68' Alıntı:
arkadaşlar, foruma üye olunduğunda illa mesaj atmakmı gerekiyor? ben bunun zorunlu olduğunu bilmiyordum. siteyi, üye olduğumdan beri büyük bir zevkle takip ediyorum, ancak böyle mesaj atmak ihtiyacı hissettiğimde mesaj atıyorum. sitenin içeriği olsun, üyeleri olsun son derece seviyeli. ben bu site sayesinde çok şeyler öğrendim. ayrıca üyeleri çok fazla çoğaldığında ve bu nezih ortamın korunabileceğinden şüpheliyim. bilmiyorum sitenin amacı çok fazla üyeye sahip olup reklam alıp ciro yapmakmı, yoksa sadece araba konusuna meraklı insanlarla seviyeli bir ortam yaratmakmı? ben sadece, amacı bilmediğimden fikrimi yazma ihtiyacı hissettim o kadar.:) bi de ben forumda yazılan yazılarda güzel türkçemize dikkat ederek yazma taraftarıyım. çok şeymi istedim acaba??
:good: :rock :alkis:

Geri