opelim net olmasa!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.YILDIZ

Forum USTA'sı
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar sahıden dıyorum opelim bende bir bagımlılık halini aldı.. araba merakından olmasa gerek cunkı ben bagımlılıgının sebebını, sitedeki samimi ortam, arkadaslık, saygı, huzur,paylasım ve bilgilere veriyorum.. eve misafir gelince gitseler diye esneyip püsner oldum:D:D opelime girmek için. daha neler neler saymakla bitmez.. sizdede bi bagımlılık yaptımı?? opelim net olmasa ne yapardım diye düşünüyorum herhalde sıkıntıdan patlardım.. tekrardan sıte kurucularına ve emegi gecenlere tesekkurler

yapmazmı abi yarın finaller baslıyo bir yıgın calısılcak ders var ben halen opelim net sayfalarını okuyorum sanki burdan soru cıkcak:)))

aynen kardşm. hatunla oturuken bile eve gitsem de opelim de takılsam die sıkıntıdan patlıyorm.:D

ewet yaws walla ben öle üye olduğum diğer forumlarda hiç bu kadar aktif olmaddım.bunda bu siteye üye olan herkesin katkısı war...

tamamen saygı ve sevgiden

gerçekten kuran arkadaşlara bütün samimiyetimle söyküyorum helal olsun

Dünya parmalarimizin ucunda,Opeller altimizda oldugu sürece sirtimiz yere gelmez:D :D :D .Iyiki varsiniz.Kuruculara Saygilar Tesekkürler...:good: :good: :good: :good:

kesinliklee cok samimi bi ortam var oyuzden asla vaz gecmem

mdellal' Alıntı:
Bağımlılık yapıyo gerçekten ... :good:
en cok mesaj sayısına sahıpsın hocam sende bagımlılık yaptıgı kesın:kop: :D

Geri