opelim.net facebook

Bir yerden, birilerinin başlaması gerek...

Öyleyse yeniden yapılanma olsun. Yönetim vs. tekrar en baştan kurulsun,yeni kararlar verilsin forumun geleceği adına. Enkazın üstüne yeniden bina yapılır mı ?

Bir bmw arkası yazısı: "Sana göre enkaz, bana göre Bmw"

Bir bmw arkası yazısı: "Sana göre enkaz, bana göre Bmw"

Konumuzla ne alakası var ? Şu an forumun durumu çok mu iyi sana göre ?

Konumuzla ne alakası var ? Şu an forumun durumu çok mu iyi sana göre ?

Yazdığını tekrar okudum, Forum değil de Yönetim ve kararlarına enkaz dediğin anlamı çıkarttım gene. Onun için sana göre enkaz olduğunu vurguladım. Suçlu mu bulalım, yönetim den kurban mı seçelim, oylama mı yapalım, demokrasi mi arayalım, yeni kişileri mi değerlendirelim, Ne yapalım. Yönetime sallamak çok kolay, tespit yapmak iyi güzel kolay. Yapıcı olarak çözüm önerini sunarsan sevinirim. Yönetim değişsin, yönetim tek kişi mi, sorun ne, nasıl değişsin vs. vs.

Yazdığını tekrar okudum, Forum değil de Yönetim ve kararlarına enkaz dediğin anlamı çıkarttım gene. Onun için sana göre enkaz olduğunu vurguladım. Suçlu mu bulalım, yönetim den kurban mı seçelim, oylama mı yapalım, demokrasi mi arayalım, yeni kişileri mi değerlendirelim, Ne yapalım. Yönetime sallamak çok kolay, tespit yapmak iyi güzel kolay. Yapıcı olarak çözüm önerini sunarsan sevinirim. Yönetim değişsin, yönetim tek kişi mi, sorun ne, nasıl değişsin vs. vs.

Enkaz olan forum,bu da yöneticilerin eseridir bana göre. Zamanında insanları en ufak hatasında siteden uzaklaştırmalar,gereksiz ahkam kesmeler vs vs forumu bu hale getirdi ve açık konuşmak gerekirse üyelerin çoğu küstü. Sabaha kadar forumda sohbet ettiğimizi hatırlıyorum ben sadece bi araba forumu değildi burası. Yapıcı çözüm olarak yeniden oluşum diyorum ben işte,mesela öncelik olarak af çıkarılıp bütün üyelerin banları kaldırılabilir. (Ne kadarı tekrar geriye dönüp siteye girer bilmiyorum.) Bi şekilde eski üyelerin(Uzaklaştırılan,foruma girmeyen vs.) foruma geri kazandırılması lazım bence.

sitenin bundan bir kaç yıl öncesine göre potansiyeli çok zayıf önceden sıkı takip ettiğim bir forumdu askerlikti falan filan derken bende çok uzak kaldım ha forumu takip ediyordun da ne yapıyordun dersen sanmıyorumki birine bir hayrım dokunmuş olsun ama allah var bir çok konuda bilgimi arttırdım velasıl tekrardan siteyi takip etmeye başladığımda gördümki arkadaşımın dediği gibi site gerçekten enkaz bir hale dönüşmüş madem açık konuşuyoruz bende eteğimdeki taşı dökeyim rahatlayım sitede ne doğru düzgün bir paylaşım var nede eskisi gibi sorun ve problemlere destek verebilecek kadar bilgili insanlar kalmış(tabiki bilgili arkadaşlar var onları tenzih ederim) eskilerden hatırladığım tansu ustaydı galiba yanlışta hatırlıyor olabilirim kendi servisi olan bir arkadaştı herkesin teknik sorununa yardımcı olmaya çalışırdı şuanda sanırım sitede yok bu benim şuanda aklımda kalmış olan daha nice insanlar vardır kimbilir opelim.net bildiğim kadarıyla opel forum siteleri içerisinde en eski olan yalış da biliyor olabilirim şuan piyasada bir çok opel forumu olduğunu hepimiz biliyoruz ben de dahil olmak üzere bir çoğumuzunda diğer sitelerde üyeliğimiz var ve ara ara oralarada girip çıkıyoruz ama diğer sitelerde de gördüğüm bu sitenin geçmişteki potansiyeli ve kapasitesine sahip değiller ama opelim sitesinin düşününe paralel olarak yükselişleri olmuş bende burak arkadaşım gibi düşünüyorum ve sitenin yöneticilerinin duruma hakim olmalarını müdahale etmeleri gerektiğini düşünüyorum yoksa burdaki bu güzel ortam ve potansiyel git gide bitecek yazık günah bukadar emeğe bu noktadan sonra dibe vurmak hiç hoş birşey değil

(yönetici arkadaşlarımda bir isteğim olacak yukarıda da bahsettiğim gibi diğer forum sitelerinide takip ediyoruz burada ve diğer sitelerde üyelikleri olan arkadaşlar burda açtıkları yada diğer sitede açtıkları konuları bire bir buraya yansıtıyorlar ve bu ara bununla çok sık karşılaşıyorum bilgilendirme yapsak linklerle birlikte bu tarz konuların siteden silinmesi yada bilmiyorum başka bir çözüm bulunabilirmi )

Selam... Facebook adı altında konu açılabilir... isteyen adresini yazar tutulursa konuyu tekrar tartışabilirsiniz... Resim eklemek istedim uzun uğraşlar verdim eskisi gibi değil hiç bir şey... Facebook ta yabancıların opel corsa yada gibi sayfaları varken bizim yok...

:)

..

Geri