opelim.net facebook

2 sene olmuştur astra g gurubu kurmustu sımdı o arkadars kayıp benı yönetıcı yaptı kactı :D
grubu 0 kısıden basladık ama guzel katılmak ısteyenler olursa lınk ekledım
http://www.facebook.com/groups/151116931600248/

Kardeşim adam kaçmak da haksızda değilmiş... (: Çoğunluk yabancı...Üstelik tek dil de yetmez gibi... "Ne diyor bunlar" tribi en fazla 10 dk sürer... Sonra yönetici arayışına girersin :D şaka bir yana iyi idare etmişsin... :)

Forumumuz aktif değil ki facebook grubumuz aktif olsun. Zamanında çok konuştuk çok söyledik şöyle yapalım böyle yapalım daha iyi olur üyeler kalıcı olur diye,kimse sallamadı bizi. Şimdide sinek avlıyoruz forumda işte eskiden olmazsa olmazdı forum 1 gün kapalı olurdu yokluğunu hissederdik internette yapacak başka bir şey bulamazdık. Ama şimdi olmazsa olmaz değil açıkcası 1 hafta girmesem yokluğunu çekmem, zamanında gerçekleri söyleyenler uzaklaştırıldı forumdan,gün geçtikçe de kan kaybediyor,kim dur diyecek bilmiyorum. Eskiden aşağıda ki chatbox'da sabaha kadar muhabbet ederdik,bi derdimiz olsa gelir orda konuşurduk kardeşlik ortamı vardı ama artık yok,olacağa da benzemiyor açıkcası sadece yeni üyeler geçmişte yapılmış bilgi paylaşımlarından faydalanıyorlar işte. Bilgi paylaşımı yapan üyeler,az çok muhabbet açan üyeler siteden uzaklaştırılınca sonuç böyle oldu. Forumda bilgi paylaşımı yapan,bildiğini savunan üyeye forum kurallarına aykırı tutumu nedeniyle süresiz ban verdiler. Daha bir sürü örnek var,eski üyeler bir konuşsa çok şey var söylenecek aslında.

Şu an bunları yazdığım için bende uzaklaştırılırsam forumdan hiiç şaşırmam. :D

facebook çıktıktan sonra forum sitelerini hep öldürdü

sizden iyi olmasin iyiler anlasiyoruz valla:)

facebook çıktıktan sonra forum sitelerini hep öldürdü

Opelim.Net'in canlı olduğu zamanlarda da Facebook vardı. :)

Zamanında buraların tozu dumanı atardı...Nerde GSi cılar Nerde Calibracılar Nerde o eski GT ciler...Heleki GSİ cıların kapışmalarının tadına doyamazdım :D
Özlüyorum Eski Arkadaşları...

Ben burada yönetimin adil olduğuna inanıyorum.. Bence problem birazda üyelerde var..

Yönetimin esneklik gösterdiği bir kaç siteye üyeliğim var, konulara cevap yazsam adamı katil ederler.. Millet belden aşşa dümdüz gidiyor. 2 gün uzaklaştırma alıp geliyor devam.. Ve inanılmaz aktif bir forum.. Hergün yüzlerce konu güncelleniyor. Sadece lazım olanı okuyup çıkıyorum.. Seviye yerlerde..

Bu siteye bende diğer üylerin %90'ı gibi teknik problemlerime çözüm aramak için üye oldum. Sağolsunlar herkes bilgisi dahilinde yardımcı oldu.

Ben de ilerleyen zamanda kendi bilgim dahilinde teknik olarak sorun yaşayan herkese üşenmeden cevap yazmaya gayret ettim.

Bana göre otomobil sitesinin belkemiği GARAJ kısmıdır. Kimse siyaset yapma yada internetten video paylaşmak için otomobil forumuna üye olmaz. Diğer konulardaki sohbeti sosyal paylaşım sitelerinde veya farklı forumlarda daha aktif paylaşabilirsin.

Aktif üyelerin %70 i geyik peşinde olunca teknik konular yeterli güncelleme almıyor. Sorunlarını yazanlar bir kaç kişinin kedini paralaması ile çözüm aramaya devam ediyor.

Diğer bir konu forum üyelerinin yarısı trafik memuru olmuş.. Adam heveslenmiş bir video koymuş, millet demediğini bırakmamış.. Arabasına bir ekleme yapmış , xenon , film , tampon vs... Yorumlara bakıyorum .. "Hemen sök", "çok kötü olmuş", Orjinal harici hiç bir şeyi beğenmem"

Beğenmessen beğenme arkadaşım.. Azıcık empati yap.. Karşındaki insanında duyguları var.. Bi heves yeni bir araba almış, cebindeki 3-5 kuruşuyla bişeyler yapmış kendince.. Beğendiysen söyle mutlu olsun.. Farklı fikrin önerin varsa belirt.. Sana ters geliyorsada karşındakini sinirlendirmeden, küstürmeden yaz veya yazma. İkitane kendini bilmez,, babasının oğluna hitab eder gibi yorum yazıyor, bilmişlik taslıyor, O konuyu açan adamın hevesi kaçıyor forumdan soğuyor..

Buda benim görüşüm. Farklı düşünene de saygım var..

Geri