gözleriniz 360 derece dönerek gezerseniz,daha neler neler görürsünüz![]()
Hey büyük Allahım insan gözünü öyle bir yaratmışki istesende önüne bakamıyosun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözleriniz 360 derece dönerek gezerseniz,daha neler neler görürsünüz![]()
Arkadaşlar benim msnde bir arkadaş vardi. yaklaşık 2 senedir tanıyordum. msn nickinde tanıdım tanıyalı. Bunalimlardaim yazıyordu int cafeye giderdi çocuk yine onu yazardı. hiç silmezdi. sürekLi isyan eden sözler yazar. ama allah var sözleride çok güzel yazardi. çok manyaktı. çok damardı.9 mayıs 2007 günü akşam msnde flood yaptı. 2 önemli haberim var diye. aradan 20-30 saniye sonra. 1 dedi bunalim bitti ! 2 . dedi. allaha emanet olun. yolum uzun. yazip flood yapti ve.nickine etilere gittim. sabah döneceğim yazdı. o nick dün akşam silindi ve yerini bu nick aldı tekrar
"'Cêfâkâr ~ ßunaLîm ßitti! 09/05/2007 -21:15 |-|Etilerdeîm sabah Döneceqîm. Her Ne Pahasina oLursa oLsun. ßen Seni Sevmiştim."
"'Cêfâkâr ~ ßunaLîm ßitti! 09/05/2007 -21:15 |-| hepinizin başı sağlsun arkadaşlar.-www.cefakar.org -"
sürekli konuşmaya çalışıyorum fakat. cefakar'in yazi tipi çok farklı. o yazmıyor başkasi yazıyor kamerayi açıyorum. bir kişi. çıkıyor istanbula çalışmaya gitmişti. ordaki tanıştığı adam sanırım. 1 defa telefonunu aradım. annesiydi sanırım bir bayan çıktı. cefo ordamı diye seslendim.arkadan gelen ağlama sesleri bir anda yüksel çığlık aldı yerini. meğersem ben aradığım dakikalarda. cefakarin cenazesi istanbuldan uçakla adanaya ailesine ulaşmiş..
Cefakar'in Sanaldaki Ve Reeldeki Tüm yakınlarına, sevenlerine, baş sağlığı diliyorum
Işte o mektup arkadaşlar. sıkılmadan okursunuz inş. mektup yeni ve diğerleri gibi her foruma ayri kişiler tarafindan yazılmiş bir mektup değil bu mektup 9 mayista yazildi. mod arkadaşlar reklam olarak algılamassınız inşallah. sadece resmi ve yazısı var teşekkürler.!!
abi nedir bu kızların kıskanclığı ya abi sınıfta nie başka kızla fotoğraf cekildim die ayrılmak istedi sok oldum bu ne yaaa