Opelim Muhabbet Cafe [OmC]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yengeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):)

Ben bekar yaşlanan çok az görüyorum, fikrinizi gözden geçirin tekrar gençler. Bu gençlik geçici ona göre..

Offff bu LND ile hiç gezilmez...Anında İspit..

Evlenmeyi siz seçtiniz:) kalsaydınız bekar hobaaaa eller havaya derdik 1 gün kenan 1 gün handeyle:):)

Evlenmeyi siz seçtiniz:) kalsaydınız bekar hobaaaa eller havaya derdik 1 gün kenan 1 gün handeyle:):)
ya insan ondan da sıkılıyorr

nereye kadar eller havaya eller havaya ;)

benim limitim yas 28. bakalım ne cıkacak zaman ne gosterecekk

abi 25 imde evlendim 26 mda kızım oldu..İnanın neden 2 sene daha erken evlenmemişim diyorum..Huzur ve Düzen i parayla satın alamıyorsunuz..Tesis etmek lazım..O tesisde sadece Evlilik müessesesiyle oluyo..(uff ne konuştum..)

valla evli abimlere katılıyorum tabikide hayat ddüzene giriyor seni seven biri var sonra ikimiz meyvesi:Dçocuğumuz olucak oh ne güzel samet sen kötü örnek oolma kardeşim millete

hee bide kızların yanındaki erkeğe başka kızların bakması olayınada bir parmak ben basiyim:Daslında ben tam tersini yapıyorum yalnnızken kendi başıma güzel kız gördüğümde yanındaki erkeğe bakıyorum allahım bu kız nasıl bunlan çıkıyor ne yapmışda kızı kandırmış anlamıyorum belkide kızlar da benim gibi yaptıkları için bakıyordurlar:D

hmmmmm

:D

samet duyuyon muu

yeni duydum :):)

yok yok en erken 30 daha erken olması bana göre yanlış ve sakat:D

Geri