Opel'im değer kaybeder mi ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kgb2041

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar,
daha 10 günlük sıfır km. Astra HB Enjoy aldım ama şimdi Astra nın yeni kasasının çıkacağını duyunca moralim bozuldu :( acaba aldığım değere göre aracım çokmu değer kaybeder Yeni Astra piyasaya 2009 sonu gibi sürüldüğünde, ne dersiniz?? :(

0 araçlarda en minimal zararlar şu şekildedir.

Örnegin megane yeni hb kasa araç cıkardı. Değeri 37 milyar gibi bir rakam. Bu aracın 2 yıl sonraki (yani 2011) deki değeri 32-35 milyar olucaktır. 2012 ve sonraki 5 yıl ortalama heryıl 1000 lira değer kaybedecektir.

Bunu bir öğretmenim anlatmıştı.. :) bu şekilde yaptıklarını ve sürekli güncel otomobil kullandıklarından bahsetmişti..

walla ben 2006 martta corsa c aldım... 2006 yazında corsa d çıktı.. yollarda görmeyi umut ederken bigün baktım dikiz aynasından arkama garip bi opel yaklaşıo.. dedim heralde bu corsa d.. sonra önünü beğendim ama arkasını beğenmedim ve kendimi öle avuttum :D
sizde bi şekilde kendinizi avutucaksınız artık.. fiyat olarak illaki aracın yeni kasası olması biraz olumsuz etkiler sizi ama çok fazlada olcağını sanmıorum..

ama astra h yabana atılcak araba deil.. mercedes gibi kokpiti var gayet keyifli bi araba.. yani yeni kasasıda çıksa siz o aracı en az 3 4 sene severek kullanırsınız die tahmin ediorum..

ki ben şuanda yeni astralar çıkınca h ler ucuzlar ondan alırım diye düşünüyorum :D

bende 2004 vectrayı aldığımda 37.100 tl ye aldım ve 2005 de makyajlı ve mp3 çalarlı aynı aracı 36.000 tl ye sattılarn bu nedenle zararını düşünerek moralini bozmak yerine sıfır arabanın tadını çıkararak geçirmelisin.

Hayatta her ne olursa olsun sıfır birşey aldığında onun bedelinin olduğunu unutma

bence her modelde olduğu gibi astranın güncel kasası da astra h ın değerini düşürecek.hem de öyle yılda 1000 tl gibi bir rakam değil.29 bine aldığım 1 yaşındaki aracımı bugün satsam edeceği 25 bin tl.o da müşterisini bulabilirsem.
ama bu konuya takılmak yerine arabanın keyfini çıkar derim.

Teknoloji ile yarışamazsınız. Asrta H lar çıktığında Astra G ler fazla zarar görmedi. Aracın hayırlı olsun. Senin gibi bizlerinde başında, yanlız değilsin. Hemen satmassan fazla zarar etmez.

Arkadaşlar teşekkür ederim :D morelimi düzelttiniz valla hepiniz ,zaten ÖTV indirimli almıştım,yeni Astra piyasada olacağı vakit ne kadarda düşse ÖTV indirimli dönem kadar olmayacağını tahmin ediyorum :D

alınmış alınmıştır böyle düşünmeyin keyfini çıkarın arabanızın kazasız belasız.

evet ya alnmış alınmıştır. bizde severek aldık astra h leri şimdi tadını çıkarma zamanı boşverin yenisi bir çıksın sonra düşünelim gerisini

Ben bile bile aldım, yeni kasasının çıkacağını. Otomobil bizi kullanmayacak, biz onu kullanacağız, değeri sıfır olacak hali yok ya. 5-6 Sene sonra bakarım, param varsa yenisini alırım, yoksa 10 yıl devam.

Geri