bence hiç bulaşma opelle yola devam et ben bi kez oturdum para çokomelde olsa opelle devam edeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toyota nın en sevdiğim yanı bozuk yollarda içeriye kütürdü, patırdı vermiyor olması.
toyota iyi araba arkadaşlar o kadarda değil şehir içi kullanımda opelden daha iyi diyebilirim konfor bakımından en azından çukurdan geçtiğimiz zaman küt diye bir ses gelmiyor2011 corsada gerçi biraz yumuşamıs süspansiyon muhtemelen astradada yumuşamıştır ama toyota şehir içinde gayet iyi ama görünüş bakımından yeni astranın yanından geçemez...
araştırdığım kadarıyla auris astradan daha zayıf bi yol tutuşa sahip. hiç kullanmadım ama nerde araştırsam insanlar astranın arkasına yerleştiriyorlar. hatta h kasanın bile gerisine koyuyorlar. ama bu demek değilki yolda durmuyor, buz patenindeki gibi kayıyor. o da illa yol tutuyor ama performans anlamında yol tutuşta astraların gerisinde. ha ama şu varki 1.4 d-4d motorlar 1.3 cdti'lardan daha ataktır, daha performanslıdır. o paraları verecekseniz astra j'nin iç tasarımı da dış tasarımı da bence auristen daha iyi. tamam motorları sorunsuz nerdeyse, uzun ömürlü. ama günümüzde kaç kişi aracının ilk sahibi olupta 150.000'i devirip satıyor (normal aile kullanımında, şirket araçları olarak değil).
hayırlı olsunOpelle devam inşallah... =) Araç alındı =)