opelde kalite mi yoksa hata mı tesadüf?

bundan doğal ne varki

arkadaşlar bu satış stratejisi ile orantılı bir şey

ben opel gerçekde arkadaşla konuşdum en son bana dediği şu anda tofaş renault hyundai gibi yerli markalardan satışından çok çok yüksek satışımız var dedi..
opel artık tofaş renault yerli arabadan bile çok satıyor dedi onlara rakamlar gidiyor çünkü..

bu kadar çok satışda da bu kadar hata olucak

pegout satar 1000 tane opel satarsa 10 bin tane 1000 tane de 100 kişi de sıkıntı olursa 10 bin kişide bin kişide olur buda çok doğal.. orantı aynıdır ama satış rakamları orantısında aynıdır.

yani bunda şaşıcak bir şey yok bence..
toyotanında satışları, wolkswagen inde satışları opel den aşağı değil. ama şikayet nerdeyse hiç yok . peki bunu nasıl açıklarız

vw ile heleki toyotanın satışı asla ve asla opelle bri olamaz en başda bu dediğiniz markaların ticarisi bile yok benim bildiğim varsada satmıyor..bir vw transporterı var oda minübüs kamyonet e giriyor..

opel taksi ye satıyor combosu şehir içi ticarette satıyor corsa sının van ı iyi satıyor corsa astra van sw 4 kapı tek kapı peynir ekmek gibi satıyor.. insignia da hazirana gün veriyorlar..daha ne olsun adamlar araba yetiştiremiyor..

vw ile heleki toyotanın satışı asla ve asla opelle bri olamaz en başda bu dediğiniz markaların ticarisi bile yok benim bildiğim varsada satmıyor..bir vw transporterı var oda minübüs kamyonet e giriyor..

opel taksi ye satıyor combosu şehir içi ticarette satıyor corsa sının van ı iyi satıyor corsa astra van sw 4 kapı tek kapı peynir ekmek gibi satıyor.. insignia da hazirana gün veriyorlar..daha ne olsun adamlar araba yetiştiremiyor..

ticarisinin olup olmamasının hiçbir önemi yok. sonuçta hepsi araç.ayrıca nette biraz araştırıp satış rakamlarına bakarsanız opel le hemen hemen aynı sataş rakamlarına sahip olduğunu görürsünüz.

ticarisinin olup olmamasının hiçbir önemi yok. sonuçta hepsi araç.ayrıca nette biraz araştırıp satış rakamlarına bakarsanız opel le hemen hemen aynı sataş rakamlarına sahip olduğunu görürsünüz.

Opel en çok tercih edilen
Toplam pazarda yaşanan bu önemli yükselişin aslan payınıysa ithal otomobil pazarındaki markalar kaptı. İthal otomobil pazarı 154 bin 8 adetlik hacmiyle son üç yılda olduğu gibi yerli otomobil satışlarının üzerinde seyretti. 2002 yılında 60 bin 610 adette kalan pazar 2003 yılında yüzde 154 oranında arttı. İthal otomobil satışlarında liderliği 2002 yılında olduğu gibi bir kez daha Opel elde etti. 2003 yılında 26 bin 391 adet otomobil satan Opel'in en çok satan modeli 10 bin 522 adetlik satış rakamıyla Astra oldu. İthal otomobillerde ikinciliğiyse 19 bin 799 adetlik satışıyla Volkswagen elde etti. Volkswagen'ın en çok satan modeliyse 6 bin 199 adetle Bora oldu.

satış rakamları
Marka Satış rakamı

Opel 26391
VW 19779
Ford 18082
Peugeot 17967
Renault 11935
Toyota 7049
Honda 5742
Skoda 4816
Seat 4578
Citroen 3758

Kaynak : Arabam.com

Yapamayın ya lütfen

yani göz var nizam var toyota diyorsunuz opelin nerdeyse çeyreğine yakın satış yapmışş

vw diyorsunuz arada on araba değil 100 araba değil 1000 araba değil binlerce arabalık satış farkı var

yani insanları yanlış bilgilendirmeyelim onuda bırakalım kendimizi yanlış bilgilerle avutmayalım..

verilerin yılları çok komik bir kere . buyrun güncel veriler , rakamları bir görün. sonra konuşalım. ay ay bakabilirsinizde http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil_satislari.php

Son düzenleme:
özellikle volkswagen e bakın. hep opelden daha çok satış yapmış

bunlara gerek yok ki yukarda verdiğiniz rakamlarda arabam.com un verileri aldığı aynı yerden almışdır tek farkı biri yıllık almış diğeri ay ay koymuş biz böyle ay ay işine girersek isterseniz hafta hafta işine girelim o zaman sayı iyicene 3 2 beşe düşsün yani buda kandırmaca olur diyorum tekrar kandırmacalara gerek yok rakamlar ortada yıllık

Son düzenleme:
hakan bey Allah aşkına rakamlar ortada, her şey ortada. en çok satan markalar

birinci sırada renault ve ford geliyor. opel flan ranault un yarısını bile zor yakalıyor. volkswagen kesinlikle opelden fazla satıyor. toyota opel e yakın satıyor. herkes buyrusun girsin incelesin. az çok matematik varsa verileri gören herkes anlar zaten

yine verdiğim siteden . 2008 yılı toplam rakamlar

renault 64084 adet
ford 74078
opel 29406
fiat 61043
volkswagen 40280
toyota 26620 adet

doğrudur ne diyim benim aklıma yatmıyor ama doğrudur diyim tartışmayı sevmem çünkü

vw nin getirdiği şunun şurasında 5-6 model var opelin sadece bir model de 7-8 farklı ara modeli var bunlarla berabr getirttiği araç sayısı onlarca modeli buluyor..

o rakamlara bende bakdım vw en esasen orda gene geride bakınız 21 bin binek araba satmış opel 24 bin binek araç satmış ama dediğiniz konuda haklısınız ticariler işin içine girince vw almış götürmüş.. olabilir doğrudur.

ama arabam.com verileri nerden almış onuda araştırmak lazım arabam.com da neticede doğan gurubunun sitesidir hürriyet milliyet gurubuna dahil bir sitedir yalan yanlış haber vermez..

Geri