Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi sana yol durumu haakında bilgi vereyim.
Ankara - Aksaray arası fena değil 120 130 rahat gidilir.

Aksaray yakınları ve Aksaraydan sonra Tuz Gölü civarı yolda çok tümsek var savuruyor arabayı 90 100 e düşersin

tuz gölünden sonra full otoban zaten,pozantı otobanı yapılmış çok rahat olmuş,sadece bi 5 km lik kısımda çalışmadan dolayı tek şeride düşüyor bu kısımda rahat.tabi osmaniye kavşağından sonrasını bilmiyorum

kenan cigim sagolasin .tam olarak ankara ,pozanti arasi nerelerde otoban var ulukisla tekir arasi 40 km lik tek yön yol ne durumda orasida otoban olmusmu..

Arkadaşlar 1.8 comfortların gidişi nasıl benim ki pek iyi gitmiyor gibi arabayı alalıda fazla olmadı debriyajda bitik biraz ama fazla etkiliycek derecede değil.Kullanan arkadaşlarım ne düşünüyor serilik ve sürat performansı konusunda...

Öncelikle hoş geldiniz aramıza. Zafira A kullanıcısı arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklardır. Ben olmak isterdim ama A kasa ve 1.8 hakkında hiç fikrim yok. :-)

Öncelikle hoş geldiniz aramıza. Zafira A kullanıcısı arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklardır. Ben olmak isterdim ama A kasa ve 1.8 hakkında hiç fikrim yok. :-)

Teşekkür ederim.;)
Daha önce kullandığım 1.5 1.4 arabaları düşününce bundan baya yüksek bi performans bekliyodum ama şaşırttı beni 1331 kg olan ağırlık mı etkiliyor acaba bu kadar merak ettim...

Kanaatimce 1331 kg lık ağırlık çok etkilemez. 1250 kg lık megane 2 sedan 1.6 motorla fene olmayan bir durum çiziyor ki 1.8 lik motor 1331 kg da pek zorlanmamalı. Bence bir bakım yada daha öncesi bir dyno düşünün. Ama genede A kasa kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir.

Arkadaşlar 1.8 comfortların gidişi nasıl benim ki pek iyi gitmiyor gibi arabayı alalıda fazla olmadı debriyajda bitik biraz ama fazla etkiliycek derecede değil.Kullanan arkadaşlarım ne düşünüyor serilik ve sürat performansı konusunda...
dediğiniz kadar düşük olmamalı bencede...
ama en iyi hüseyin abi bilir 1.8 leri.

bu arada kaçırılmayacak bi zafira.
Hüseyin abi imkan varsa kaçırma derim
http://www.araba.com/1988171.html

bende 2004 1.6 var bu kiloyla fazla etkilemiyor yaterki benzinden haber ver basınca iyi gidiyor istersen bir servise göster fazla etkilememesi lazım

sonuçta 1.8 daha seri arkadaşta var kullandım fark ediyor

bende bir sey soracağım arabaya cruıse control taktıracagım araştırıyorum bilgisi olan yardımcı olabilecek arkaaşlara teşekkür ederim. z motorlara takılabildiği söylendi fiyat araştırıyorum saygılar

Geri