hosgeldiniz aramiza keyifli sohbetler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepinize merhabalar arkadaşlar.
Aslinda tekrara düşmemek adina tüm mesajlari okuduktan sonra katilacaktim ama 107 sayfa da çabuk okunmuyo ki, neyse 51. Sayfadayim firsat buldukça okuyup yetişeceğim size. Görüşmek üzere, hoşçakaliiinnn...
Selam ve iyi geceler herkese.Atamızı saygıyla anıyoruz.Nice 19 Mayıslara
tamam cigerim mesaj alindi önümüzdeki hafta bir arastiririm umarim kolay bulunur selamlar..sevgili ZAFİRA'cı rkadaşlarım,
hazirandan itibaren yıl sonuna kadar saraybosna'da (Bosna-Hersek) olacağım...imkanlar elverdiğince irtibata geçmeye çalışacağım...
oraların nesi meşhur bilmiyorum ama gruptan arkadaşların bir isteği olursa beklerim...
BU ARADA;
almanya'dan katılan arkadaşlar:
2005 Zafira A için bir adet switch arıyorum. Orta konsolda bulunan Dörtlü Flaşörün sağ ve solunda bulunan işlevi olmayan siyah kapakların yerine ilave bir merkezi kilit açma kapama anahtarı montajını planlamaktayım. bu maksatla kullanılamayan durumda bulunan bu kapakların yerine kullanılabilecek ( dörtlü flaşör anahtarı benzeri fonksiyona sahip) switch arıyorum. işleriniz müsait olduğunda, aklınıza geldiğinde, sizi sıkıntıya düşürmeyecek boş bir döneminiz de ilgilenirseniz çok sevinirim.
eski bir Espelkamp'lı ( Kreis Minden Lübecke) olarak şimdiden Danke Schön diyorum...