Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hosgeldiniz aramiza keyifli sohbetler..

Hepinize merhabalar arkadaşlar.
Aslinda tekrara düşmemek adina tüm mesajlari okuduktan sonra katilacaktim ama 107 sayfa da çabuk okunmuyo ki, neyse 51. Sayfadayim firsat buldukça okuyup yetişeceğim size. Görüşmek üzere, hoşçakaliiinnn...

kahramanlığın tanımının yapıldığı Çanakkale'den katılan arkadaşıma en içten dileklerimle " hoşgeldiniz " diyorum...

Selam ve iyi geceler herkese.Atamızı saygıyla anıyoruz.Nice 19 Mayıslara

ya abi yine yerini değiştirmişler...
nasılsın dostum? sesin çıkmıyor...
bu arada m.tunç'u duydun mu?
biri kesin bu 90'lılara gıcık gibi ama kim ?

Mekan değişikliği

sevgili ZAFİRA'cı rkadaşlarım,
hazirandan itibaren yıl sonuna kadar saraybosna'da (Bosna-Hersek) olacağım...imkanlar elverdiğince irtibata geçmeye çalışacağım...
oraların nesi meşhur bilmiyorum ama gruptan arkadaşların bir isteği olursa beklerim...
BU ARADA;
almanya'dan katılan arkadaşlar:
2005 Zafira A için bir adet switch arıyorum. Orta konsolda bulunan Dörtlü Flaşörün sağ ve solunda bulunan işlevi olmayan siyah kapakların yerine ilave bir merkezi kilit açma kapama anahtarı montajını planlamaktayım. bu maksatla kullanılamayan durumda bulunan bu kapakların yerine kullanılabilecek ( dörtlü flaşör anahtarı benzeri fonksiyona sahip) switch arıyorum. işleriniz müsait olduğunda, aklınıza geldiğinde, sizi sıkıntıya düşürmeyecek boş bir döneminiz de ilgilenirseniz çok sevinirim.
eski bir Espelkamp'lı ( Kreis Minden Lübecke) olarak şimdiden Danke Schön diyorum...

yıldızmetin abi o bahsettıgın kapaklar koltuk ısıtmalar ıcın brezılyada su an sıfır cıkan zafıra a kasada 1.4 motorda chevrolet olarak tam bahsettıgın yerde merkezı kılıt salterı var bende arastırdım opel-vauxhall-holden de yok merkezı kılıt modullerıde farklı onlarda daha basıt hırsız kılıtı olmayan kapı kılıtlerı var bılgıne bulursan haberımız olsun

Teşekkür ederim arkadaşlar. Metin yildiz arkadaşim çanakkale nin tarihi özelliğine atifta bulunarak hoşgeldiniz demiş. Ben de önce hoşbulduk diyorum . Evet çanakkale biga da bir okulda okul müdürü olarak görev yapiyorum. Ve sonra da şunu ekliyorum, eğer çanakkale savaş alanlari ve gelibolu tarihi milli parkini ziyaret etmek isteyen arkadaşlarim olursa seve seve refakat ve rehberlik eder, elimden geldiğince ağirlamaya çalişirim. Tabii bu vesileyle de tekrar başta atamiz olmak üzere vatani ve biz cedleri için canlarini vermiş orada ve nice nice yerlerde unutulan tüm şehit dede ve nenelerimizi saygi ve minnetle anmiş ve rahmet dilemiş olalim, inşallah mekanlari da cennet oldu zaten. Arkadaşlar böyle zafirayla ilgisi olmayan uzunca bir yaziyla girdik ortama ama bazen sohbette de kisa ve değişik bir kanal arkadaşlik bağlarimizi daha da güçlendirir diye düşünüyorum. 3 ay önce 2004 1.6 elegans aldim. C-max mi verso mu zafira mi - scenic mi derken araştirmalarim sonucu zafirada karar kildim ve kullandikça doğru karar verdiğimi görüyorum. Allah hepimize zafiralarimizla (tabii değişik araçlari olanlara da) kazasiz yolcuklar sevdiklerimizle sağlikli ömürler versin...

sevgili ZAFİRA'cı rkadaşlarım,
hazirandan itibaren yıl sonuna kadar saraybosna'da (Bosna-Hersek) olacağım...imkanlar elverdiğince irtibata geçmeye çalışacağım...
oraların nesi meşhur bilmiyorum ama gruptan arkadaşların bir isteği olursa beklerim...
BU ARADA;
almanya'dan katılan arkadaşlar:
2005 Zafira A için bir adet switch arıyorum. Orta konsolda bulunan Dörtlü Flaşörün sağ ve solunda bulunan işlevi olmayan siyah kapakların yerine ilave bir merkezi kilit açma kapama anahtarı montajını planlamaktayım. bu maksatla kullanılamayan durumda bulunan bu kapakların yerine kullanılabilecek ( dörtlü flaşör anahtarı benzeri fonksiyona sahip) switch arıyorum. işleriniz müsait olduğunda, aklınıza geldiğinde, sizi sıkıntıya düşürmeyecek boş bir döneminiz de ilgilenirseniz çok sevinirim.
eski bir Espelkamp'lı ( Kreis Minden Lübecke) olarak şimdiden Danke Schön diyorum...
tamam cigerim mesaj alindi önümüzdeki hafta bir arastiririm umarim kolay bulunur selamlar..

aramıza hoş geldin zembla

yeni katılan arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz şeref verdiniz

Geri