Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eyvallah Resatim vallahi düsünüyoruz bakalim ne yapariz sana iyi geceler ben yarin sabahciyim sana keyifli forumlar yarin görüsürüz..güle güle kullan gercekten hos olmus..

pa310046.jpg

bende bunları yapmıstım ama 3 sıra bıraz olayın dısında kaldı

ıyı geceler zaficiler alemı kactım.

Teşekkürler Metin Abi.

Saygılar..

ömer benim yukardaki verdigim örneklere bir göz atsana..

p4110187.jpg

p4110184s.jpg

bıde boyle bır yer aydınlatması ay ışıgı efektı dıyorum ben yapmıştım 2 yıl once sorunsuz calısıyor :)

güzel olmustur sana inaniyorumda resim kalitesindenmidir isik ayarindanmidir tam anlasilmiyor güzel bir resimle cesitli boyutlardan fotola yeniden ekle sana zahmet resat..vede biraz anlat nasil yaptin nereye taktin kablolama islemi falan ..kestirmeden bende böyle yaptim olmaz cigerim aciklayacaksin:D

abi bana kalırsa ses sıstemın zaten guzel vectra cosmo kod ındeksı yuklet servıste bıde 3 sıra tarfına ufak bı sub bass yapsan baska bısey ıstemez benım fıkrım sadece
sistem yükleme olayını bilmiyorumda,

bende senin dediğin gibi sadece arkaya küçük bi bass düşünüyorum(koltukları engellemeyecek büyüklükte)
böyle olursa max 300 400 e kapatırım diyorum????nedersiniz

vallahi kenan eger olursa yukardaki örnek alpine leri ve onlari destekleyecek bir anfi yaptirmayi istiyorum bizim hoparlörler zayif ya..burdaki zafi forumada takiliyorum herkes sikayetci ses sisteminin yetersizliginden..

Geri