Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ft0040.jpg

ft0041.jpg

daha onceden yaptıgım ıcın baglantı asamaları resmı yok ama tavan ısıg (+) hat kablosu bırer tane aynalara cekılıyor (-)ayna govdesınden alındı. ayna kapagı ıcıne monte edıldı kesıldı bıraz kapak sıcak sılıkon ıle tutturuldu arcın kumandası ıle kılıtleme ve acmada tavan lambası fonksıyonu ıle es zamanlı calısıyor supr oldu hakketen gece resmını makıneler yakalıyamıyor malum bende pek foto cekme kabılıyetı yok elımızden geldıgınce :)

vallahi kenan eger olursa yukardaki örnek alpine leri ve onlari destekleyecek bir anfi yaptirmayi istiyorum bizim hoparlörler zayif ya..burdaki zafi forumada takiliyorum herkes sikayetci ses sisteminin yetersizliginden..
evet çok iyi değil sistem,yüksek seste bozuyor ama orj aksamı pek kurcalamak istemiyorum ve + masrafdan dolayı tabiki...

ft0040.jpg

ft0041.jpg

daha onceden yaptıgım ıcın baglantı asamaları resmı yok ama tavan ısıg (+) hat kablosu bırer tane aynalara cekılıyor (-)ayna govdesınden alındı. ayna kapagı ıcıne monte edıldı kesıldı bıraz kapak sıcak sılıkon ıle tutturuldu arcın kumandası ıle kılıtleme ve acmada tavan lambası fonksıyonu ıle es zamanlı calısıyor supr oldu hakketen gece resmını makıneler yakalıyamıyor malum bende pek foto cekme kabılıyetı yok elımızden geldıgınce :)
iyi fikir gercekten güzel olmus simdiki bazi arabalardada var cok begeniyorum benim yurdum insani uydurur ya hemde en orijinalinden ..

evet çok iyi değil sistem,yüksek seste bozuyor ama orj aksamı pek kurcalamak istemiyorum ve + masrafdan dolayı tabiki...
kenan bende orijinalligin bozulmamasindan yanayim bakalim nasil bir islem sözkonusu olacak arastirip sorusturacagim cok oynama sözkonusu ise zaten elletmem..

Bizim araçlarda bir kolon için bile komple kapı sökülüyor abi. Kolonun tam oturmamasından tutda işi yapanın kaplamayı düzgün yerleştirememesi gibi bir sürü sorun çıkabiliyor sonra. 15000 bakıma gittiğimde serviste sormuştum. Bu işi yaptıranların %50 sinde kapı içine su alma problemi çıkmış servise gelen araçlarda. Bu soruları cevaplayan arkadaşa güvenirim. Çok samimi ve beni çalıştığı şirketten daha çok düşünen biridir kendileri. Üç oldu beyaz ( mavi ) ampul taktırtmıyor bana. Her seferinde caydırıyor beni biraz daha sonra yap diye. :-)

Geri