Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler

rica ederiz herzaman bekleriz..

arkadaşlar yarın 8 araba çanakkale şehitliğe başımızın taacı dedelerimizi ziyarete gidicez araçların hepsi zafira yollarda ufaktan zafira şovları yapacağız

arkadaşlar yarın 8 araba çanakkale şehitliğe başımızın taacı dedelerimizi ziyarete gidicez araçların hepsi zafira yollarda ufaktan zafira şovları yapacağız
hayırlı yolculuklar bende çok istiyorum Çanakkale yi görmeyi fakat kısmet olmadı daha ....

zafiye xenon ilavesi
almanyadan sıfır farlarım geldı ve zafiye montajını yaptım hersey guzel calısıyor 3 asamada hepsı bıtecek ılk asama tamam 2 asama dıagnoz baglantısı ve 3 asama arka aks yukseklık sensor montajı gercı sensor takılı hattı cekılcek onuda bı bos zamanımda artık

Ekli dosyalar

• Ft-0029.webp
    Ft-0029.webp
    48.7 KB · Görüntüleme: 25
  • xenon.webp
    xenon.webp
    12.8 KB · Görüntüleme: 25
  • xenon1.webp
    xenon1.webp
    16.2 KB · Görüntüleme: 24
abi deme yüregim ciz etti simdi ne güzel keske bende olsaydim aranizda ...bizim icinde dua edin..selametle gidin..Resat xenonlar yakismis desene satmaktan vazgeciyorsun birseyler eklemenden belli oluyor ama güzel olmus..

gectım bıle abı sanırım super oldu
arac astı kendını bence bırde 130 bg 180 cekebılseydım ama sanırm turbo kıtı lazım onun ıcın bıde otomatık vıtes sorun cıkarabılır af17 var oda malum 170 nm kadar dayanıyor
jantlarıda 17 yaptım mı ayhan abıde kıler gıbı tamam dır 19 irmscher var ama teorık olarak olur gıbı ama bence cok sert olur hıc 19 uygulamasıda gormedım zafi a ya b kasada var.

Son düzenleme:
reşat satmaktan vazgeçtin demek en iyisini yaptın senin araba bence cok güzel SLK işinden vazgeç bi opel ciye yakışmıyo bide benim kumanda işine beraber el atalım

zafiye xenon ilavesi
almanyadan sıfır farlarım geldı ve zafiye montajını yaptım hersey guzel calısıyor 3 asamada hepsı bıtecek ılk asama tamam 2 asama dıagnoz baglantısı ve 3 asama arka aks yukseklık sensor montajı gercı sensor takılı hattı cekılcek onuda bı bos zamanımda artık
çok şık görünüyor farlar hayırlı olsun...

Geri