Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar selam konuyu karıştırmak istemiyorum. 2006 zafira ma double-din takmak istiyorum.fakat o malum konu yine engel oluyor.(direksiyon kumandası iptal olması). fikri olan varmı .kumandayı çalıştırabiliyormuyuz.
vallahi ben tam olarak bilmiyorum kafadan sallamayim ama biyerlerde gördüm gibi biraz forumu karistir ses sistemleri tarafinda idi galiba..benzeri konular var ses sistemleri bütün modellerde ayni zafi si astrasi vectra si yok. oraya bir konu ac yardimci olurlar saniyorum..

Çalıştırma ihtimali çok düşük. Ama yurtdışında bazı modeller ( özellikle çin de ) kullanıldığını belirtiyor. Forum içerisinde benzer konular vardı. Bir bak Oral abi.

değerli zafiracı arkadaşım,
geçen hafta bizzat ustası ile görüştüm, direksiyon kumandaları için kesin çözüm var ama 100 Euro.
Murat elektronik emek 4.cad. ankara

sadece düşündürüyor mu ?

pionner duble din için biliyosun corsa ıntouch ta direksiyon kumandası ve kontak ıcın donusturucu kullanılıyor ve orjınal servıslerle yada daha ucuza pionner servislerinden alabilirsin opel servislerinden alıcagın parca kablosus yedek parca olarak gelıcek senın ısıne yaramaz sanırım pionner servıslerınden ıse kablolu gelıyor bı abımız taktırdı sanırım 150 ytl ıdı uzun zaman oldu fıyatta emın degılım bıde alıcagın teyp paynırınkı gıbı kumandayı desteklemelı

bence bu gonderdıgın lınktekı fıyat ın touch takı modele cok yakın pıonner ıntouch navılı al bı nevı orjınal olmus olur model nosu ıle pıonnerdan al daha ucuza gelır sanırım.

Klasik Türkiye Manzaraları :)

Bugün bi hevesle muayeneye gittim, sözde ordan çıkıp direk film takmaya gidecektim...

13:30 vardım muayene merkezine sıra 17:30 da geldi.Ayrıca internetden de sıra alınabiliyormuş.bunu saat 17de öğrendim.

Neyse sıra geldi herşey tamam reflektörler,sağlık seti ıvır zıvır...
Tamam dedik bitti.

Araç tamam sorun yok dediler.tam bi ohh çekecektimkiii:),,,,
eleman dediki: ruhsatda bu araç 4 kişi görünüyor ama bu araç 7 kişilik

ya koltukları sökeceksiniz emniyet kemerleriyle beraber, yada emniyetde ruhsata işleteceksiniz dedi...

bi sürü evrak işi var şimdi:( bugün git yarın gel muhabbetleri falan...uğraş babam uğraş

1 ay içinde halletmemiz gerekiyor

neyse hayırlısı olsun .Allah kaza bela vermesin

herkese saygılar...(Zafiracılara duyurulur):):):)

selaam millet herkez gezmeğe gitti herhalde nede olsa zafiracılar keyif adamı yakışır

Son düzenleme:
saglik olsun kenan halladersin insallah Ayhan abim ben buralardayim dizi seyrediyorum reklamda burdayim..

Geri