Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serviste öyle diyor ama mesela Kırklareli ne gitmiştim 2 hafta kadar önce.( Gerçi o zaman mesaj yazmış ama tam gönder dediğimde net kopmuş ve mesaj kaydedilememişti. Bende tekrar yazmamıştım çok yorgun olduğum için ) Neyse 440 km yolun yaklaşık 300 km sinde bu ses sürekli vardı. Özellikle otobandan çıkıp köye doğru giden asfalt yolda çok belirgindi. İstanbul a gelene kadar sıkıntıdan ne ter dökmüştüm ses yüzünden. Bazen ustayı alıp Kırklareli ndeki o yola götüresim geliyor. Sesin yerini bulsun diye.

benimde bildigim kadariyla benzinlilerde yok kenan.....resat irmscherin kendi sitesinden bakti 19 luk larin fiyati 2000 euroya yakin disardan daha uygun fiyata alinabilir ama normal irmscher firma satisi dedigim gibi 2000 euro deli para yahu...

Ben var diye biliyorum. Hatta geçen hafta yaptırdığım bakımda değişenler arasında oda vardı diye hatırlıyorum. Ama genede bakayım yarın listeye.

var tabıkı olmazmı motor kac 1.9 lar kaput altında dıgerlerı altta arka depo kenarında dıye bılıyorum

Serviste öyle diyor ama mesela Kırklareli ne gitmiştim 2 hafta kadar önce.( Gerçi o zaman mesaj yazmış ama tam gönder dediğimde net kopmuş ve mesaj kaydedilememişti. Bende tekrar yazmamıştım çok yorgun olduğum için ) Neyse 440 km yolun yaklaşık 300 km sinde bu ses sürekli vardı. Özellikle otobandan çıkıp köye doğru giden asfalt yolda çok belirgindi. İstanbul a gelene kadar sıkıntıdan ne ter dökmüştüm ses yüzünden. Bazen ustayı alıp Kırklareli ndeki o yola götüresim geliyor. Sesin yerini bulsun diye.
vallahi haklisin insanin kafasina takildimi bir daha cikmiyor illaki kurtulmak istiyor ama takma kafana büyük bir sorun olsa cabuk cikardi zaten..insallah bulursunda kafan rahat eder..

sagol abı hakketen delı para 17'' opc orjınal jant setı bıle turkıyede 1000e edıyor
yarısı ama ben o desenı cok sevıyorum ve bana en uygun olcude 17''

40 dakika kadar önce dışarı çıkmıştım. 2009 Zafi vardı hemen sokağın başında. Üzerinde Tuning paket ( 17" jant, esp, ve diğerleri ) vardı. Gene içimden geçirdim ben alırken niye bu paket böyle değildi diye. :cry: Neyse genede maşallah deyip geçtim yanından. Gözüm kalmasın nazar değmesin diye.:D

İstanbul daki arkadaşlar Pazar günü Belgrad buluşmasına gelmiyorlar mı acaba.
Aslında birgün bizde şöyle bir buluşsak. Ama İstanbul ve Türkiye dışındaki abi ve kardeşlerde olsa. İyi olurdu ama zor gibi herkeze aynı anda uygun zaman ayarlamak.

sagol abı hakketen delı para 17'' opc orjınal jant setı bıle turkıyede 1000e edıyor
yarısı ama ben o desenı cok sevıyorum ve bana en uygun olcude 17''
dogru ama sen arabayi satmak istiyorsun bence masrafa degermi..

Çok mu seri yazıyom ne. :-) Bu aralar pek uğrayamadım ya birikti. :-)

Geri