evallah iyi gecelerAyhan abi benden bu gecelik bu kadar sabah koğuş kalk 05:40 yani erkenden kalkmam gerekiyor sana iyi geceler diliyorum....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evallah iyi gecelerAyhan abi benden bu gecelik bu kadar sabah koğuş kalk 05:40 yani erkenden kalkmam gerekiyor sana iyi geceler diliyorum....
Alperim en uygunu 20 euro ciEmrah abi şu farların üstüne takılan kaş tabir edilen plastik ya da fiber parçadan ebayda var mı acaba bende yabancı dil olmadığı için tam araştırma yapamıyorum eğer bakabilirsen sevinirim....
abi benim bildigim ve fikir aldigim bir deri dösemeci bulmustum belki tanirsin artcar benim araba icin komplet koltuklar ve kapi iclerine ve direksiyonda demisti 1900 lira civariydi ama ben direksiyonu düsünmüyorum tertemiz yeniden farksiz senin tanidigin kimdi ve benim arabayi kaca yapar ön koltuklar recaro biliyorsun benim icin bir sorsan hakiki deri yaptirmak istiyorum abi haberini bekliyorum bu arada bende koltuk isitmasi var ayhan abim..1900 lira bana pahali gelmisti ama sen ne dersin bilmiyorum birde ta adanadan git gel 2000 km nin üstünde oda ayri bir masraf ve zaman ..ama yaptirmayida cok istiyorum acikcasi..bu abi bir göz at istersentabi deri işini istanbulda düşünürsen çok iyi bir döşemeci var biraz pahalı iş yapar ama hakkını verir bu arada deri yaptığın zaman ısı peti taktır