Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese günaydın galiba büyük bi çoğunluk genelde hep geceleri burda oluyor,olsun gündüz nöbetini ben alayım o zaman :) herkese hayırlı günler

270 :-) Ne yapıyorsun abi. Aman kendine dikkat et yapma bu kadar hız. Bu arada bugün öğlen müsait olursan yanına uğramak istiyorum abi. 12:15 13:15 arası öğle molasında.

yaya hoşgeldin...iyi sürüşler

Emrah abi şu farların üstüne takılan kaş tabir edilen plastik ya da fiber parçadan ebayda var mı acaba bende yabancı dil olmadığı için tam araştırma yapamıyorum eğer bakabilirsen sevinirim....
Alperim en uygunu 20 euro ci
943---1.jpg
vari basliyor yani 15+kargo ortalama 20 euro bir de bunu buldum zafi A ci kardeslerim..
ab5d_1.JPG

Son düzenleme:
tabi deri işini istanbulda düşünürsen çok iyi bir döşemeci var biraz pahalı iş yapar ama hakkını verir bu arada deri yaptığın zaman ısı peti taktır
abi benim bildigim ve fikir aldigim bir deri dösemeci bulmustum belki tanirsin artcar benim araba icin komplet koltuklar ve kapi iclerine ve direksiyonda demisti 1900 lira civariydi ama ben direksiyonu düsünmüyorum tertemiz yeniden farksiz senin tanidigin kimdi ve benim arabayi kaca yapar ön koltuklar recaro biliyorsun benim icin bir sorsan hakiki deri yaptirmak istiyorum abi haberini bekliyorum bu arada bende koltuk isitmasi var ayhan abim..1900 lira bana pahali gelmisti ama sen ne dersin bilmiyorum birde ta adanadan git gel 2000 km nin üstünde oda ayri bir masraf ve zaman ..ama yaptirmayida cok istiyorum acikcasi..bu abi bir göz at istersen

Son düzenleme:
millet MÜJDE cözdüm vallahi büyük resim koyma isini ....baktim hicbiriniz yoksunuz piyasada biraz karistirdim ve iste benim zafinin gecen haftaki cep telefonuyla cekilmis hali..

Son düzenleme:
abi senin jantlar kaç inç

225/45/17 resat cigim.. senin arabaya da uyar yani...

Son düzenleme:
lastık tam olcumde jant opc ıstıyorum abı bende bı 19'' var ırmscher sıfır set ama arcıma olmuyor 225/35/19 ıle astra h zafıra b ye olur 235/35/19 ılede vctra c lere oluyor tuv kalıte belgesınde oyle yazıyor

Ekli dosyalar

• zafira opc.webp
    zafira opc.webp
    17.8 KB · Görüntüleme: 16
  • irm 19.webp
    irm 19.webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 6
  • delta 19i.webp
    delta 19i.webp
    42.2 KB · Görüntüleme: 8
Geri