Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sn. Emrah Kardeşim,

Bu chip box ne işe yarar? Bilgi verebilir misiniz?
Taner

Arda hoşgeldin inşallah istediğin gibi bir zafira sahibi olursun kısmette varsa olur Emrah abi sende inşallah isteğin gibi ve uygun fiyatlı bir chip box bulursun kendinize iyi bakın görğşmek üzere...

Arda hoşgeldin inşallah istediğin gibi bir zafira sahibi olursun kısmette varsa olur Emrah abi sende inşallah isteğin gibi ve uygun fiyatlı bir chip box bulursun kendinize iyi bakın görğşmek üzere...
Saolasın alper inşallah dediğin gibi en kısa zamanda bende bi zafira sahibi olurum ama o zamana kadar sw astram bizim kahrımızı çekmeye devam eder;)

Aramıza hoş geldin Arda. Umarım isteklerine en kısa sürede kavuşursun.

öncelikle Arda aramiza hosgeldin keyifli sohbetler diliyorum..Taner chip box denilen alet Alperinde dedigi gibi aracin beygir gücünü ve torkunu arttiriyor sagolasin Alper cigim yapacagiz bir seyler yani o alet benim 1,9 cdti 150 hp zafiye takilinca 185 hp oluyor fiyatida ortalama 400 -ila 1000 euro arasi ama benim istedigim box un fiyati yaklasik 400-500 euro bu arada dizel araclarda benzinlilere göre daha randumanli güc elde ediliyor yani benzinlilere tavsiye etmem bir kac beygir icin degmez..

Son düzenleme:
öncelikle Arda aramiza hosgeldin keyifli sohbetler diliyorum..Taner chip box denilen alet Alperinde dedigi gibi aracin beygir gücünü ve torkunu arttiriyor sagolasin Alper cigim yapacagiz bir seyler yani o alet benim 1,9 cdti 150 hp zafiye takilinca 185 hp oluyor fiyatida ortalama 400 -ila 1000 euro arasi ama benim istedigim box un fiyati yaklasik 400-500 euro bu arada dizel araclarda benzinlilere göre daha randumanli güc elde ediliyor yani benzinlilere tavsiye etmem bir kac beygir icin degmez..
emrah chip box taktırda istanbula gel bi kapışalım :D

canin sagolsun abi kapisiriz illaki bana opc egzosu seyrettirmek istiyorsan bakariz egzosuna..

yok ya o açıdan değil perfonmansını deneriz yanlış anladın

yanlis anlamam abi ayip ettin..... abi kardes olmusuz surda takiliyoruz.kim bilir benim proje gerceklesirse deri yaptirma isi belkide bir kahve iceriz ..dünya kücük..

Geri