Arkadaşlar herkese merhabalar,forumla yaklaşık 1-2 hafta önce donanım haberdeki bi arkadaşın tavsiyesi üzerine tanıştım,her ne kadar kullandığız aracımız zafira olmasada idealim ve inşallah 1-2 seneye kadar almayı düşündüğüm ve çok beğendiğim bir araç olduğu için 1 haftadır bu başlık altında yazılan her satırı teker teker okudum ve gerçekten zafiraya biraz daha bağlandım. Şuan ki aracım 95 model 1.6 16v astra sw hiçbir sorunu problemi olmamasına rağmen 10 senedir kullandığımız aracımızı artık yavaş yavaş değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorum ancak hem malum ekonomik kriz hemde Allah kısmet ederse ekimde planladığımız evlilik olayı yüzünden bu planımızı biraz ertelemek durumunda kaldık.
Benim zafirayla tanışmama gelirsek eniştemlerin 2000 senesinde sıfır zafira almasıyla başladı ve ben gerçekten bizim emekter station wagondan hem daha büyük hem daha konforlu bi opel ile karşılaşmış oldum ve arabaya bi nevi bağlandım bu bağım yaklaşık 1 ay önce o arabanın satılıp yeni kasa bi simsiyah zafira alınmasıyla çok daha fazla arttı ve inşallah şu evlenme telaşını atlatıp birazda para birktirdikten sonra bende seneye yaza bu muhteşem arabaya terfi etmek istiyorum o zamana kadar her ne kadar astra sw kullanıyor olsamda yinede burada bu başlık altında olacağım,tekrardan herkese merhaba zafiracılar