Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam za4a ci ben biraz arastiracagim.. bu arada sende imzandaki ismini yazarsan.tanismis oluruz ..

!BPzgkb!!2k~$(KGrHgoH-DcEkJw2KwwWBJ1iF0EEU!~~_1.JPG
bak ne buldum ..ama bizim burdaki ebay da opc canti bulamadim,baska seyler istersen bakarim ama bulursan da sana yazarim..

emrah tanpon kaç para gm numarası bellimi

abi 360 euro numarasini bilmiyorum bir bakim... abi orijinal yaziyor numara falan yok ama kesin orijinaldir yoksa yazamazlar..ama cikma fakat kirik vuruk yok..

Son düzenleme:
selam resat altın tampon super burda 1000 lıradan pahalı

benim tanpondan bir yedek alsammı acaba burada bulmak zor oradan kargo olurmu acaba

resat ben bugün erdemir deydim yarın yine gelicem

haberdar et abı hıc haberım olmadı gercı aracla gelmedın galıba bana soylerlerdı hastasıyım o bakımdan

benım arac herzaman onunde sırketın gormussundur belkı abı blogun sonuna dogru

vallahi abi Türkiyeye kargo isi nasil olur bilmiyorum hicte sormadim sonra semeriyle seksene mal olmasin ama nerden ögrenirim bilmiyorum sorustururum su kago isini.bu arada iki saattir ebay da bir chipbox acik arttirmasindaydim kalite bir seydi sordum sorusturdum al dediler bende acik arttirmaya girdim yeni fiyati 590 civariydi satan kisi antara alinca chip box uymamis oda satarken cikarmis zafirasindan uzun lafin kisasi son bes saniyeye kadar 121 euroyla bendeydi her ihtimale karsi 160 euroya kadar yükseltme yapmistim ama son bes saniyede 201 euroyla kaptilar gicik oldum ya 185 hp ve 395 nm olacakti.

Geri