Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet yıkamacı olayını okudum. Senin lehine sonuçlanmasına sevindim. Hadi bakalım kısmetse görüşürüz. Gerçi senin yol uzun pekde yolundan alı koymak istemem ama kısmet olursa görüşmek isterim. Allah cümlemizi kazlardan, belalardan korusun.
" k " yı unutmuşumda. :-)

Son düzenleme:
sagolasin Senol kismet olurda düsündüklerimi yapma olanagi bulursam, koltuklari deri yaptirmak istiyorum istanbulda ..dayimlara gidecegim kim bilir belki bir kahve iceriz dünya kücük..kismet ama bende görüsmek isterim ..hayirlisi .. böylesi güzel dostluklar..her zaman bulunmuyor..ki, ben gercekten sizleri artik arkadaslarim gibi görüyorum..her ne kadar sadece yazissakta hos duygular bunlar, memleketimin havasi esiyor taaaa buralara..

Son düzenleme:
Sağolasın Emrah abi. Bugün Zafiye cila çektirdim. Resim çekme fırsatım olmadı. Aslında foto.makinası yanımda değildi. Eve geldiğimde de akşam olmuştu. Kısmetse yarın çekip ekleyeceğim. Birtek cep tel ile çektiğim foto var oda çok iyi çıkmamış. Bu arada EPC nin faydalarını görmeye başladım. Artık öyle bir parça yok diyemiyorlar. :-)
camera0001.jpg

Ciladan sonra.
Plakalıklarıda iptal edeceğim. Daha güzel durur düşüncesindeyim. Günün iyi haberi artık bir işim var. Ayın 24 ünde iş başı. Hadi hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
hayirlisi olsun is bulmus olmana cok sevindim zafiyide parlatmissin ohhhhhh degme keyfine masallah piril piril olmus ....sevindim vallahi Allah kimseyi issiz gücsüz yapmasin...

Son düzenleme:
Amin. Tüm işsizlere en kısa sürede iş bulmak nasip olur inşallah. Evet aslında bu ay sonu yada Nisan başında yaptırmayı düşünüyordum ama iyi haberi böyle kutlamış oldum.

tam uymus desene ...en güzelde böyle kutlanirdi zaten..

:-)
Bugün servisede uğrayıp bir iki parça fiyatı sordum. Twin Audio kontrol ünitesi için 170 TL dediler. Yurtdışından getirtmeye kalksam 55 - 60 Euro civarı bir maliyeti olacak ( 120 TL gibi ) 50 TL için değer mi diye düşünüyorum. Ama araca takılması ( tanıtılması ) konusunda pek tatmin edici bilgiler alamadım. Bir ara araca da bakıp ön hazırlığı olup olmadığını kontrol edeceğim. Bluetooth un parça numarasını almayı unuttuğum için onu soramadım.

her iki cihaz icinde ben bir ara sizler icin burdaki opel servisi ne sormustum olur demislerdi parcalar takildiktan sonra tech2 cihaziyla tanitilacak neden olmasin demislerdi hayirlisi yaptirirsin insallah.

Bu arada kapı içi aydınlatma olayı servisten çıktıktan sonra aklıma geldi. Halbuki kapıdan içeri girerken kapıları sormayı unutma diye söyleniyordum. Bir daha ki sefere elime yazacam. :-)

Geri