Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusura bakmayın bugün size yardımcı olacağımı söylemiştim ama işlerim nedeni ile ancak geçebildim bilgisayarın başına. Bu arada bizim arkadaşlar size ellerinden geldiğince yardımcı olmuşlar. Renkli ekran konusunda bildiğim kadarıyla 2006 ve 2007 modellerde renkli ekran yok. Cosmolarda renkli ekran 2008 yılının ikinci yarısında getirilen araçlarda var. ( Makyajlanmış Zafira ) Ancak renkli ekranı biraz masrafla sonradanda taktırabilirsiniz. Forum içerisinde ilgili konular var.
hmm yeni kasada standart olduğunu bilmiyourdum...

arkadaşlar zafira konusunda yardım isteyen benim.1999 bordo astra cd hb arabam var. satıp 2006- 2007 zafira almak istiyorum, yada zafira ile takas edebilirim. sahibinden.com u inceledim iki tanesi ile görüşülebilir diye düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/cosmo_yeni_kasa-fuul-7_kisilik-orjinal-85WQQaXQQ8176337WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2006_opel...7_kisilik-82WQQaXQQ11004248WQQpXQQdisplayitem
bu ikisi gayet güzel görünüyor fakat hem donanım hemde fiyat beni çelişkide bıraktı. ikiside cosmo olduğunu söylüyor fakat yazdıkları donanımlar çelişkili. mesela siyah olan analog klima yazmış ama koltuklar yarım deri. zafira cosmonun özelliklerinde bilgi ekranı renkli diyor bunlarda standart sarı. bu iki araç konusunda yardımlarınızı bekliyorum. fiyatları nasıl birde gerçekten cosmomu. şimdiden teşekkürler

merhabalar ben Kocaeli deki araba için size fiyatta ve araba hakkında bilgi almakta yardımcı olabilirim görüşmek üzere...

bu arada cengiz abi nerelerdesin özlettin kendini !...

alper teşekkürler.
abi bi el at şu işe sanki fiyat pahalı gibi. belki pahalıya almıştır ama piyasa belli. aynı standartlarda araçlara daha düşük fiyatlar veriyorlar. 2.5 aydır takip ediyorum

Sizide bir Zafira sahibi yapıcaz inşallah. :-)

alper teşekkürler.
abi bi el at şu işe sanki fiyat pahalı gibi. belki pahalıya almıştır ama piyasa belli. aynı standartlarda araçlara daha düşük fiyatlar veriyorlar. 2.5 aydır takip ediyorum

merhaba, bu aracın (kocaeli'ndeki) fiyatı gecen hafta 31.000 ytl olarak veriliyordu. galerici arkadas 750 ytl arttırmıs. Bilgine.......

şenol abi nasipse olur. ben zafirayı kafaya taktım mutlaka almam lazım. ama 2006 ve yukarısı olacak. abi zafiracı arkadaşlardan bana fiyat konusunda fikir vermelerini istiyorum. bizim bölgede hiç yok. 2006 cosmo veya njoy nekadardır, kaç lira vermek lazım fiyatlar nedir gibi fikirlerinizi bekliyorum.

hadi bakalim insallah senide zafiraci yapacagiz, vallahi aile arabasi olarak daha iyisi yok ..ic hacmi genis havadar doldur doldurabildigin kadar ...hadi hayirlisi burdan ben yardimci olamiyorum ama arkadaslara güveniyorum ..senide yakinda zafira ailesinde görmek isteriz..

emrah abi sen aramızdasın. daha nasıl yardımcı olacaksın.

Biliyorsunuz piyasalar şu ara çok kırık. Oto fiyatlarıda düştü yada düşürmek zorundalar. Size bir tiyo vereyim. Geçenlerde Insignia yı teste gitmiştim. Bu araç ile ilgili fiyat alırken bir iki aracın takas fiyatlarınıda istedim. Benim araçta dahil. Satmaya niyetim yok ama bakalım ne fiyat verecekler diye merak ettim. 2008 yeni ( makyajlı ) Zafira Cosmo ya biçtikleri değer 30.000 TL. Hadi bunlar piyasanın 3 - 5 altında alsınlar. Satıcı olarak ben satmaya kalksam bu aracın gideri 33-35.000 TL olacak bu şartlarda. Bu yazdıklarımı pazarlık ve fiyat konusunda göz ardı etmeyin derim.

Zafiranın net bi piyasası olmadığından herkes kafasına göre yazıyor.mesela biri Njoy için 35 diyor diğeri cosmo için 32 33 fiyat verebiliyor.

bence temiz km si 20 binlerde olan

-2006 2007 model Zafira için Njoy 30 cosmo 33
-2008 2009 model Zafira için Njoy 33 cosmo 36 civarıdır...(2-3 snedir takip ettiğim kadarıyla)

***bu fiyatlara yorumlarınız nedir arkadaşlar...

Son düzenleme:
Geri