Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hüseyin devrem,
çağırma çocuğu yazık...
içeri girene kadar kan ter içinde kalacak...!

herkese sevgiler saygılar

Kenan selam, Tekrar ayağına sağlık geldin tanıştık. Bak, Metin Abin seni kayırıyor...Metin kardeşim! Kenan geldi görüştük, ama Allahtan hava serindi.:) Sen nasılsın?

Son düzenleme:
Hayırdır Kenan buluşmayı Askeri üsttemi yaptınız. :-) Nizamiye, büyük, karışık ???
Tabi konuyu bilmeyince insan merak ediyor.
Son 1 ay içinde benim Zafiye iki kez birileri ya da araç sürttü. Nasıl bir şanssa her ikiside arka tamponun sağ köşe kısmına sürttmüş. İlkinde pasta cila ile gider diyordum ama ikinciden sonra boya şart gibi oldu. Her ikiside araç park halindeyken olmuş (oldu).
Neyse fazla üzmemek gerek ve allah daha büyüklerinden korusun dedik.

Uygun bir zafira bulamadık. Artık minivan şeklinde bir araç alıp tüp taktırıp, port bagajımızı takarak tatile devam etme kararı aldım. En son bulduğum 2006 zafira sahibi ile de fiyat konusunda anlaşamadık ve mücadele edecek zamanım kalmadı tatil yaklaştı, bu sebeple baktırdığım 2005 Mitsubishi Space Star ı alıyorum. Artık ONU MİNİ ZAFİRA kabul edin taşıma çubukları ve gümüş rengiyle ve bu yıllık böyle olsun :D:D:D
BEN ONU MİNİ ZAFİRAM DİYE SEVECEĞİM:cry::cry::cry:

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun abi. Umarım kısa sürede istediğin gibi bir Zafi bulursun.

bugün bizim zarifeyi iyice parlattım,eteklerde 3 yıldır biriken ufak tefek zift lekeleri vardı onları mazotla bi güzel temizledim sonra üstüne bide komple sonax cila ohh değme keyfine, ayna gibi oldu maşallah...

kazasız belasız sürüşler...
(kemerleri takalım!!!)

Sağol Kenan bayağı uygun zafira bulmuşşun.. ...ama artık işlemlere başladık yarın öğlenden sonra biter iş herhalde.Şenol kardeşim sen de sağol.

Son düzenleme:
Selamun aleykum arkadaşlar,

Benim Zafira'ya üst bagaj almak istiyorum. 2nci el temiz bir şey çok makbul olur. Satan ya da bilen var mı? Teşekkürler.

Taner Öztürk_İstanbul

Geri