Ayhan abi hayirli isler yeni servis derken ..bir türlü soramadim yoksa opel özel servis falanmi abi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şenol kardeş geçmiş olsun önce sağlık abant a her zamaman gidilir kendine iyi bakKısmetse katılıyorum Abant gezisine abi. Ama bakalım? Bugün doktordaydım. Şu ameliyat yerim ile ilgili ufak sıkıntılar yaşıyorum bugünlerde. Umarım tekrar ( ufak bir operasyonla hallolur diyor doktor ama ) olmak zorunda kalmam. Olursam Abant ?
Umarım yeni servisi kısa sürede çözersin abi.
Sorun değil Emrah abi. Yarın zafiye pasta kesicem.Mumuda eksozun önüne yerleştirip gaza bastın mı söndürür artık.
emrah kardeş yeni bir servis açtık metrekare olarak bayağı büyük bir yer biraz sıkıntı çekiyoruz eleman bulmakta bir sürü sorun yaşıyoruz ama iyi olacak inşallah şimdilik özel ama hedefimiz yetkili olmak bu nedenle sürekli yurt dışına gidiyorum görüşmeler yapıyoruz hayırlısı dua edin kardeşlerAyhan abi hayirli isler yeni servis derken ..bir türlü soramadim yoksa opel özel servis falanmi abi..
hayırlı olsun Ayhan abi.İnşallah kısa sürede halloluremrah kardeş yeni bir servis açtık metrekare olarak bayağı büyük bir yer biraz sıkıntı çekiyoruz eleman bulmakta bir sürü sorun yaşıyoruz ama iyi olacak inşallah şimdilik özel ama hedefimiz yetkili olmak bu nedenle sürekli yurt dışına gidiyorum görüşmeler yapıyoruz hayırlısı dua edin kardeşler