Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayhan abi yüzünü gören cennetlik nerelerdesin yahu.selam Alper sagolasin iyidir nasil olsun gün sayiyorum..Metin abi hayirli isler diliyorum gurbet ellerde, sende benim gibi gurbetci oldun gecicide olsa..
kenancım bu aralar gezinti yapıyorum kanada ya gittim 10 gündür yoktum işi gücü bıraktık geziyoruz birkaç arkadaş benim zafi nin yanına bile gitmedim özledim keratayı saygılar

Herkeze selamlamlar. Bugün zafiye güzel bir temizlik yaptım. Önce içini bir güzel süpürdüm ki en kuytu yerine kadar temizlendi. sonra bir güzel dışını yıkadım. En sonda motor. motor kaputu ve kapıların kilit yerleri ve etrafındaki yağları bir güzel temizledim. Bir yaşına tertemiz girsin diye. 2 gün sonra 1 yaşına basıyor zafi. Ama km de 15.100 oldu. Baya dolaşmışız zafiyle. :-)

Ayhan abi bir denk gelemedik. Geliyorum sen diğer dükkanda oluyorsun. Kısmet içiçez inşallaf bir kahve. :-) ( Abanta kahve ile gel abi bu gidişle kahve orda kısmet olacak gibi. :-) )

vay Senol ozaman kutlariz yarin zafinin dogum gününü.zaten senin zafi pril pril güle güle kirlet..bu arada minik misafirden ne haber hersey yolundadir insallah..

Herkeze selamlamlar. Bugün zafiye güzel bir temizlik yaptım. Önce içini bir güzel süpürdüm ki en kuytu yerine kadar temizlendi. sonra bir güzel dışını yıkadım. En sonda motor. motor kaputu ve kapıların kilit yerleri ve etrafındaki yağları bir güzel temizledim. Bir yaşına tertemiz girsin diye. 2 gün sonra 1 yaşına basıyor zafi. Ama km de 15.100 oldu. Baya dolaşmışız zafiyle. :-)
Temizliği zevkle yapıyorumda.İçini temizlemek zor oluyor.dışını yıkamakta ayrı bi dert zaten,garaj dar.

saygılar..

Emrah abi minik misafir derken ?? Yeni araç mı ? Eğer oysa daha teslim alamadık. Ayın 11 demişlerdi ama 16 sına sarktı. Değilse ? Saat baya geç oldu ve yeni geldim eve bayada trafikte kaldım kafam iyice şişti. :-)

Sınavlar nasıl gidiyor Kenan kardeşim. Umarım sorunsuz geçiyordur.

Ayhan abi bir denk gelemedik. Geliyorum sen diğer dükkanda oluyorsun. Kısmet içiçez inşallaf bir kahve. :-) ( Abanta kahve ile gel abi bu gidişle kahve orda kısmet olacak gibi. :-) )
şenol kardeş doğru söylüyosun bir kahve ısmarlıyacağız ayıp ettik kusura bakma yeni servisi yoluna koymaya uğraşıyoruz sen abant gezisine katılacaksın herhalde

Emrah abi minik misafir derken ?? Yeni araç mı ? Eğer oysa daha teslim alamadık. Ayın 11 demişlerdi ama 16 sına sarktı. Değilse ? Saat baya geç oldu ve yeni geldim eve bayada trafikte kaldım kafam iyice şişti. :-)

senol galiba ben seni alperle karistirdim kusuruma bakma minik derken bebek bekliyorlardi yanilmiyorsam..ben arabayi coktan almissinizdir diye düsünüyordum ama olsun gec olsun güc olmasin..

Geri