Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarım üzmez abi. Siteye ilk üye olduğumda bu aracın mavisi vardı resim olrak. Şu anda iki farklı çalışma dolanıyor nette yeni zafi için.

cok spor cok cekici bir görüntüsü var bekliyoruz görecegiz bakalim..en hosuma giden yani sürgülü kapilari ve eger denilen dogruysa 2.9 dizel v6 245 hp olacakmis hayirlisi öyle bir sey olursa degme keyfine..

Son düzenleme:
opel_zafira_1_300_0.jpg
arkadaslar haberiniz varmi yeni zafi 2010-2011 gibi piyasaya cikiyormus.bende auto zeutung dergisinin yalancisiyim..eger göründügü gibi olursa ..of ulan of mayyak birsey olur..

Biraz şu anki ford S-max ı andırıyor tasarımı sizce de öyle değil mi?

dogru haklisin abi de bu biraz daha spor hatlar tasiyor belkide farkli birseyler cikarirlar bekleyip görecegiz..

İşte S-max

Ekli dosyalar

• ford smax.webp
    ford smax.webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 15
yok Kenan kesinlikle degmiyor... fotolar daha aciklayici olur diye hemen cektim senin icin, son motor fotosuda dün kücük bir temizlik yapmistim nasil olmus ...
abi ellerine sağlık çok açıklayıcı olmuş;).
geçenlerde bi açtım motor yine batmış:)

en kısa zamanda temizlik var...:D

abi s-max lari iyi taniyorum hatta zafiden öncede cok bakmistim ama icimdeki su opel sevgisini atamadigimdan simdi zafiye biniyorum..Hic önemli degil Kenancigim sen kafana takilan ne varsa söle elimden geldigince yardimci olurum..

arkadaslar yarin erkenciyim yine...sizlere keyifli sohbetler iyi geceler..

Geri