Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anten normal dıplı ıse spolyerlere deger ama spolyer ıcın anten dıbı var opelde suan nosu aklımda yok servıslerden sorabılır ve dıbını degıstırerek sorunu cozebılırsınız

İyi geceler şenol abi...

Emrah abi sana bi sorum var.bağajı açınca spoiler antene deyiyormu?
yok Kenan kesinlikle degmiyor... fotolar daha aciklayici olur diye hemen cektim senin icin, son motor fotosuda dün kücük bir temizlik yapmistim nasil olmus ...

Son düzenleme:
Ellerine sağlık abi. Motor çok güzel duruyor. Kenan kardeşim bak motor böyle olmalı.:) Umarım temizlemişsindir motoru artık. Bende 1 hafta önce temizlemiştim. İnsanın içi açılıyor temiz motoru görünce.

hosgeldin Senol sagolasin ..vallahi islak bezle bir gectim üstünede motor parlatici ..bes dakika sürdü sürmedi piril piril oldu..aslinda erinmeyelim hepimiz yapalim..

Abi ayıptır söylemesi dün siteden arkadaşlarla bir piknik gerçekleştirdik. Çok eğlenceli geçti. Zafiracılarla da böyle bir piknik yapabilsek güzel olurdu. Kısmet umarım yapabiliriz.

opel_zafira_1_300_0.jpg
arkadaslar haberiniz varmi yeni zafi 2010-2011 gibi piyasaya cikiyormus.bende auto zeutung dergisinin yalancisiyim..eger göründügü gibi olursa ..of ulan of mayyak birsey olur..

Son düzenleme:
Abi ayıptır söylemesi dün siteden arkadaşlarla bir piknik gerçekleştirdik. Çok eğlenceli geçti. Zafiracılarla da böyle bir piknik yapabilsek güzel olurdu. Kısmet umarım yapabiliriz.
yapin tabi Senol cugum ben olmam aranizda ama kalbim sizlerle olur..ne güzel keske yapsaniz.fotolar cekip burda paylassak gercekten güzel bir fikir..ama yok sende ol dersen sirbistanda belgrad ormaninda bulusuruz.:D

abi bak yeni zafide cıkıyormus,artık cek altına bir x5:D
nasılsınız zafiracılar,herkese hayırlı aksamlar..
emrah abicim cayını içmeye geldim:D

hosgeldin sefa getirdindin Furkanim bekleriz arada takil bize cay kahvemizi ic..x5 isi kismet simdilik pilan disimda zafiye bir kac yil binmeyi istiyorum..tabi beni üzmezse üzerse bakmam gözünün yasina salarim gider..ama su an sorun yok yani binmeye devam ..

Geri