Opel Yol Bilgisayar Ekranı Uyum durumu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aytürk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aytürk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba,

98 model Astra G CD'm var. Kronik problem olarak da bilgi ekranı piksel ölmesi var araçta. Hatta bu ölüm bir seviye daha ileri giderek iç LCD çatlağı olarak bana geri dönüş yaptı.

Sahibinden'de bir ekran ilanı var, satıcı bu ekranın Astra G ile uyumlu olduğunu belirtmekte. Bu ekran da 32 pin girişli, orjinal ekran da. Bu ekranın çerçevesi daha kalın. Haydi bunu bir şekilde çıkardık ve oturttuk diyelim, pinlerin aynı sayıda olması ekranın çalışması için yeterli midir?

ULamjgr.jpg

Bu ekran omega ya da yurtdisi vectra b lerin ekrani sanirim.ekran bence calisir soketlerininde uyumlu olmasi lazim.fakat en buyuk problem bu ekranin alti uzun ve astra g nin paneline sığmaz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vectra b nin yolbilgisayarini kendi ellerimle astra g cd ye taktim ve full calisti bu da calisir.ama bu ekrani alicaginiza vectra b ya da onega b nin orjinal ekranlarini navi konsol la astraya takabilirsiniz self serviste konusu da var

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anlıyorum üstad. Benim amacım fazla uğraşmadan sonuç elde etmek. Bu uyuyor evet, fakat bunun kapaklarında yapılacak bir işlemle kendi yerine oturtulma ihimali çok mu düşük?

Anlıyorum üstad. Benim amacım fazla uğraşmadan sonuç elde etmek. Bu uyuyor evet, fakat bunun kapaklarında yapılacak bir işlemle kendi yerine oturtulma ihimali çok mu düşük?

Bu şekil daha fazla uğraşırsın.

Geri