kardeş maksadım tartısmak felan degıl yanlıs anlama lutfen sadece bıldıgımı paylasmak ıstıyorum sen burda haksızsız. bagaj kapagı degısınce amartısorler degısmez onlar pahalı zaten vede senın o parcan saglammıstı zaten ancak o kaputu ayar yapmak ıcın mecbur kapatıp actı zaten ayar yaparken eger esas bı ustaysa o amartısorlerı sökup öyle ayar yapar ancak sonucta onları baglayınca bı kaç kez denemesı lazım ve o sırada zayıflamıstır vede sonra son kezde sen acınca bozulmustur ustayı fazla suclayacak bı durum yok cunkı anlattıgın seyı anladım bende o işin içindeyımGawain79' Alıntı:arkadaşlar zaten benim sorunum sadece işte o bagaj kapağı ben bıraktıgım gıbı degıldı servıse. ben arka bagaj gocuk bır vazıyette servıse bıraktıgımda bıle benım amortiserlermı ıste neyse o bagajı acarken fıs fıs dıye olan sey onlar super bır haldeydı yagları bıle daha hala kurammıstı uzerındeydı, bunlar kagaı degıstırınce oraya ozen gostermemısler eskı orjınallıgı yok, pat kut kapanıyor. onun harıcınde bır problemım yok zaten orjınal sıfır parca koydular komple degıstırdı bagaj kapagını, renkı mengı herseyı tutuyor problem yok, oturmama gıbı bır durum yok.
sen her seyı dort dortluk yap ondan sonra gel amortısorlerde patla.