Opel vectra cdx 2.0 16v

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
manifold çatlaması ve tavan sarkması için ankarada önerebileceğiniz bir usta var mı?tavandan tıkır tıkır ses geliyo bozuk yolda:(

ibrahimin arabada tc tuşu yok vallaha ben bulamadım :)

arkadaşlar bende okudum tc iptali war die indim aşağıya gcenin bi yarısı arabanın kurcalamadığım yeri kalmadı ama tc düğmesini bulamadım.nerde bu meret düğme çıldıracağım yaaaaa :( bi kapağın altında mı kaputun altında mı_?3 kere göstergeye mi tıklayacağız tc nin ruhu iptal ol die :) birisi söylesin.merak sewiyem tawan :D

Ewet arkadaşlar cdx lerin bir kısmında tc iptal tuşu yok genelliklede deri koltuk olmayan seride yok
ama zannediyorum onuda bir tuş ve yazılımla halletmek mümkün olabilr

The İMAM
2000cdx

benim araç ta var t.c düğmesi,iptalda oluyo... b2 2000 cdx kumaş koltuk,sunrofsuz..nasıl olmuyo bende anlamadım

cdxlerde deri koltuk ve sunroof extra opsiyonlardır...yani sıfır alırken sipariş üzertine fabrikadan geliyordu..deri koltukla fln alakası olmaması lazım...

tc fark etmiyoo:(....bugün tc hem kapalı hem açık yüklendim pek bi fark göremdim 2 de 110 fln,3te 150-160 sonra 4 ve sonra yol bitiyoo iştee.....fark yok gibi sanki....sanırım yol kaygan ve buzlu olsa farkı görebileceğim...

otomatik vites manuel vites ayrımı olabilir mi acep_?beni arabam otomatik we deri koltuklu kriter deri koltuksa alakası yok :) bu kriter nedir ve sadece manuellerde mi tc iptal edilebiliyor_?

tc fark etmiyoo:(....bugün tc hem kapalı hem açık yüklendim pek bi fark göremdim 2 de 110 fln,3te 150-160 sonra 4 ve sonra yol bitiyoo iştee.....fark yok gibi sanki....sanırım yol kaygan ve buzlu olsa farkı görebileceğim...

tc açıkkende kapalıykende vitesdeki son hızları aynıdır... ama tc açıkken 1. vitesde yüklendiğinizde ve 2ye ilk geçtiğinizde patinaja kalırsa araba tc gaz vermeyi keser ve patinajı önler.. gaz kestiği için performansınızı düşürür... tc vectraların hepsinde iptal edilebilir deri kaplı vs olması farketmez...

Geri