Opel vectra cdx 2.0 16v

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2001lerde malzemeden çalmışlar...tc iptali yokken kışın buzlu yolda nasıl gideceksinizk?

2001 lere TC uygunlanabilir.. TC'nin kışın buzlu yolla alakası varmıdır?

2001 lerde kaput açılınca far balastları üzerinde koruyucu plastik mevcut camlar arsındaki çıtalarda karbon filmler ve arka kapı davlumbazlarında koruyucu filmler var haa bide 2001 CDX lerde arkada sadece 2.0 yazar 2000lerde 2.0 16V yazar bildiklerim bunlardı bide TC eklendi ;)

ben karda buzda yolda kaldığımda devreden çıkarıyorum...bilmiyorum dorğu mu yapıyorum ama...kaygan zeminde araca tam hakim olamadığım hissine kapılıyorum...yani şöyle rapmada karda kaldım diyelim..tc açıkken motora tam yüklenemiyorum,tekerlekler patinaja başladığında aracın devri düşüyor...ama bazen zorlayıp kalktığım oluyor tc iptalken....ya ayı şey abs içinde geçerli sanki..keşke onunda iptali olsa..karda araba durmak bilmiyor mesela..

eminim 2000 cdxlerinde 2001lere göre fazlalıkları vardır..tcden başladık işte:)..o far koruma bizdede var bi kere:Dxenonların üstündeki plastikleri demiyo musun?

kocaman siyah bir parça farların bulunduğu kısım vidalarla ayrılmış vaziyette..

birde bu karda buzda TC olayı ters gibi geldi bana.. 1.6 Elegance larda da yok TC..

2001 cdx otomatik

1)tc iptali yok
2)2.0 yazıyo 2.0 16 v değil (hatta benim araç ope ectra-l ve v harfini uçurmuşlar 50 tl istiyorlar:))
3) o xenon far zımbırtısı war bende de dişi kırılmış sallanıyor (benim farlar kör gibi tümden mi değişir yoksa ampul falan mı değişir bu xenonlar da_?komple 2 far değişimine 800 dediler doğru mu_? :( )

1.6ya niye koysunlar zaten,o araba patinaj mı yapar?:D..kalktığına şükredeceksin:D

bi farkı daha var. farım var diye gezmeyecen çünkü gece görüşü çok düşük.

bi farkı daha var. farım var diye gezmeyecen çünkü gece görüşü çok düşük.

merçekler çok ufak.. uzunlarımda da xenon var 6000k onunla gece görüşü mükemmel :D

"camlar arasındaki çıtalarda karbon filmler" bu karbon filmleri satın alıp kendimizin 2000 cdximize çekebilme şansımız var mı acaba?...çünkü gerçekten hoş duruyo bence..güzel bir ayrıntı olmuş...

TC siz olurmu ne saçmalık ya bunlar neyi düşünerek kaldırmışlar 2001 de bunu anlamadım? :S çok saçma

Geri