Opel vectra cdx 2.0 16v

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
b1den 700 parça farkı var diye duymuştum ama ilk duyduğumda abartılı gelmişti..söyleyen arkadaş ısrar edince susmuştum..olabilir mi sizcede?

koltuk döşemesindeki benekleri sayarsak olabilir.. şaka tabi.. aslında cd ile cok ciddi farkı yok. sadece yukarda sayılanlar...

hehehe sorduğun soruya bak ya :D olmazmı

1)F23 şanzıman :) Datlıdır
2)Orjinal Xenon
3)Far seviye sensörü ve farlarda kalibrasyon
4)Kaputu açınca farların üzerinde plastik koruma kapı içlerinde davlumbazlarda izalasyonlar çıtalarda orjinal filmler
5)CD Changer varmı sizde orjinal bilmiyorum.
6)TC iptal edilemiyor (opelin üst sınıflarında genelde bu öz. var nedendir bilmem)
7)Kasa zaten makyajlı ;)

askerden sonra ;) GT deniycez seninle rahat ol :D o zaman farkı hissedeceksin :D:D:D

benle neyi deniyecen lan ibo 136 lık arabayla Gt yimi deniyecen ..bak olum vectra b cd,cdx,gl,gls bunlar bi sınıf gt ayrı bi sınıf unutma :) TC si iptal edilemiyormuş pehhh gt le yürücek .. sen ne içtin söle bakıyım ..bişey içmediysen akşam gelde sana soğuk birşeyler ısmarlayım ..kısacası kayda değer bi xenon farkı var ha iyi hadi bakalım

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyorsam 2001 modeldi , yeni aldılar 2.0 cdx' i ..19 bin liraya... araç çok temiz ama...sahibi emekli albaymış kilometreside 70 bin küsürde aracın ..üzerinde koltukların kesilmiş ambalajları var daha... rengi pek hoş değil ama koyu lacivert gibi bir renk..ama ben bukadar temiz bir vectra B görmedim zaten araç kullanılmamış belli..tüp fln da yoktu arabada.

bu arada yanlış söylemedim değilmi 2001 modeli var?

birde Ankarada bu şaşmazda bir yetkili opel servisinde A kasa vectra GT var arabanın orjinal 840 bin kilometrede olduğunu sölüyorlar..bu yolda kalan araçlara gidiyor yani yol bakım servisi diyelim..ilk duyduğumda inanamamıştım.

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyorsam 2001 modeldi , yeni aldılar 2.0 cdx' i ..19 bin liraya... araç çok temiz ama...sahibi emekli albaymış kilometreside 70 bin küsürde aracın ..üzerinde koltukların kesilmiş ambalajları var daha... rengi pek hoş değil ama koyu lacivert gibi bir renk..ama ben bukadar temiz bir vectra B görmedim zaten araç kullanılmamış belli..tüp fln da yoktu arabada.

bu arada yanlış söylemedim değilmi 2001 modeli var?

birde Ankarada bu şaşmazda bir yetkili opel servisinde A kasa vectra GT var arabanın orjinal 840 bin kilometrede olduğunu sölüyorlar..bu yolda kalan araçlara gidiyor yani yol bakım servisi diyelim..ilk duyduğumda inanamamıştım.
Onur abi yanlış anlaşılmasında A'lar cidden öle tank gibi arabadır :) bide A GTyse offff SFİ motor zaten bambaşka ;) kısaca bakımlıysa dadından yinmez :D :D :D

Bu sölenenlerden sonra CDX almak farz oldu maşallah baya bi özelliği varmış :) :) :) ama TC iptali olmaması gerçekten kötüya :(

TC çok büyük faktör , TC yi açıp yüklen bide TC kapalı yüklen bak bakalım ne kadar fark var arada ..kalkışta istediğin kadar gaza bas araba birşekilde hızlanmıyor toplamaya çalışıyor kendini gazı falan kesiyor dengelemeye başlıyor..TC yi iptal ettiğin anda gaza bastığın kadar tekreleğe güç veriyor...buna bağlı olarakda lastik giriyor devreye..

evet tc iptali ouyor nasıl olmuyo anlamadım ben??

zaten öle bir durum saçma olur yani...

Çok kolay,tc düğmesi var,basıyorsun,iptal oluyor:)....tcnin iptal olmayacağını kim söyledi yaaa...ayrıca temiz cdxten bahsediyorsunuz bir tanede bende var...78000 kmde hiç hatasız ve boyasız..ön cam değişti sadece bi o orjinal değil iştee...bir de bu aralar manifold çatladı ses geliyo ama oda daha hiç sökülmemiş orjinalmiş biniyom öle kıyamadım:(

Geri