opel vectra c elagance geri vites

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seko40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seko40

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 vectra elagancem var,arkadaşlar geri vitese takınca sağ aynanın aşağı doğru dönüp park esnasında yardımcı olduğunu söylemişlerdi ama bende öyle bişey olmuyor acaba arızamı var yada fonksiyonumu aktif hale getirmem gerekiyor nasıl yapmam gerek

Geri vitese takmadan önce sağ ayna ayar düğmesi basılı olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Sürekli sağ taraf basılı olursa her defasında uğraşmazsınız. Solu ayarlamanız gerekeceği durumlar dışında.

teşekkürler dediğin gibiymiş :)

Bu bizim comfortta da oluyor mu?

Bu bizim comfortta da oluyor mu?

yok bizim comfortlara koymamışlar :D aslında yapılabilir bir röle ile 3 sn geri vitese takınca indirebilir aynayı elektrik akımı kesilincede 3 sn yukarıya kaldırsa eski haline döner sanırım :D

Evet söylenildiği gibi sağ ayar tuşu basılı olduğu sürece çalışıyor. Başta böyle bişey olduğunu bilmiyordum ve kaldırıma yanaşmadığım (yani aynanın inmesinin gereksiz olduğu) zamanda inmesi beni sinir ediyordu. Neyse ki kendim çözdüm. Geri vitese taktıktan sonra bile sağ ayar düğmesine basınca aynı şekilde iniyor. İlla ki takmadan önce basılması gerekmiyor.

Geri