opel vectra b2 cd 0 km?

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu arabanın almanyada fabrikada ellerinde 0 km si varmıdır?0 istesek özel olarak üretilirmi?tahmini ne kadara patlar?0 km si vardır die düşünüorom opelin eğer tüm araçları topladığı biyer vardır heralde 0 km olarak

0 km si vardır kesin ama opelin otomobil müzesinde falandır 0 km sini üreteceklerini hiç sanmıyorum lakin seri üretim bandını kaldırıp atmışlardır yada Vectra C nin seri üretim bandına çevirmişlerdir tabi bu Vectra B ler Türkiye de üretildi belki de duruyodur :)

Türkiye'de çok şahane ustalar var, gidin birine size sıfır km toplama Vectra B yapar kesin :D

Keşke olsa hiç düşünmeden alacağım tek arabadır

Sıfırı üretilse ilk alan ben olurum ya !!! :) Ben 2 kez Vectra B sahibi oldum. İkiside şansıma çok temiz çıktı. Ama o arabayı sıfırından ve uzun yıllar kullanmayı ne çok isterdim. Bence kaza bela olmadıkça bir Vectra 2.0 lt nin yolu sorunsuz 20 yıldan fazladır..

vışşşşş....

hiç sanmam öle birşey olcağını,ama elbet elinde 0 km ye yakın vectra b sini saklayan bi manyak vardır dünyada kesin:)

2.0 lt Vectra B , süper bir araç keşke makyajlanıp satılsa tekrardan..eminim ki alıcısı çok çıkar

http://www.autoscout24.de/AllImages.aspx?id=lzucumiu4h1c# arkadaslar bir bakin sifirini bulamadim ama ... hadi bakalim B ciler.. baya ekstralarida tempomat bile mevcut.. örnegin bu araba 6350 yaziyor ama 5500 e alinir yani 12.000 lira falan.. gider benim B tutkunu kardeslerime ..

Son düzenleme:
0 Km. Vectra B için kampanya yapalım. Çok talep geleceğine eminim.

Geri