Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler cevabınız için hoş bjuldukilk iki foto kendi arabam deneme yapmıştık lastikçi ile ama bu jantların bijon aralığı 5 x 112 bizim arabalar 5 x 110 kimi uyar diyo kimi uymaz diyo bende bıraktım bu şekilde geniş bir zamanda bakacam tekrar. ilk resimde ki jant da benim çok hoşuma gidiyo.![]()
Evet aracım Gümüş gri renginde gt jantı gerçekten ıstemıyorum hanı bıraz farklı ama güzel şeyler olsun diye düşünüyorum kafam cok karısık suan gerçekten yapmıskende tam yapmak ıstıyorum illa bu gönderdıgım resımdekı jant olacak diye birşey yok daha ne jantlar var birini yaptırmak istiyorum ince yanak ve geniştaban olmazsa olmazım diye düşünüorum kendi açımdan yaşım genç hani ilk defa kendi aracıma sahip oldugum ıcın yaptıkca yapasım geliyo ki zaten abartılı bir modifikasyon uygulamıyacağım.Bu jantlar yerine arac gri ise gt janti. oda olmadi.5 kollu bir jant secin bence
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Benım zaten düşüncem abartılı bir mod değilki ince modifiye ses sistemi egzoz jant ve lastik önemli benım açımdan yaşım genç oldugu ıcın bunları istiyorum sadece okadar abartıya kaçmıyacagım yani.savaş abi ve murat abi çok haklılar, opel sahibi arkadaşlarım arabaya ne taksak dediklerinde orjinal opel parçaları önerdiğimde bana çok kızıyolar ama inanın vectra abartılı modlamaya yatkın araç değildir. GT jantı + ön yan arka ekler çok çok güzel duruş sağlayacaktır. Hiç de sevmediğim bir insana ait olan Vectra B2 Sport var, daha önce görmüşseniz o aracın ne kadar hoş olduğunu bilirsiniz.