Merhaba arkadaşlar aracım Opel Vectra 2001 Comfort yani B kasa 2 3 gün önce bilmedigim ve kıytırık bi benzin istasyonundan 25 liralik lpg almak zorunda kaldım.Neyse şehre ulaşınca lpg bitmek uzereydi ve doldurmaya gittim yokuş yukari cikarken arabanin gaz yemedigini farkettim aksine 3 4 vites arasi ciktigim yokusta 2.vitese.kadar dustum ve araba tamamen kesti hazı devire baktigimda 1 2 arasi oynuyodu teklemeler basladi ve bi anda motor otodiagnostik ışıgı yandı kenara cekip 5 dk durduktan sonra calistirdim arabayi boştayken gaza bastigimda devir 3 binin uzerine cikmiyodu neyse dedim benzine attım benzindede araba 4 binin uzerine cikmiyodu boşta normalde 7 bin deviri görürüm.lpgli kullanirken teklemeler vardi benzinde fazla degildi sanayi sitesine götürdüm arabayı adam benzinde ve lpgde birden sorun oldugunu soyledi makinaya bagladi öncelikle buji ve bobinlerde sorun olabilecegini ve bunlari hallettikten sonra gelmemi söyledi bende direk evin yolunu tuttum solugu burda aldım.Şanlıurfada yaşıyorum ögrenciyim sizce ne kadarlik bir masraf cikar anlattiklarim kadariyla ve unutmadan eklemem lazım enjeksiyonlara bi makine bagladi temizlemek icin ama bujilerde sorun var diye işe yaramadı.ve urfali bi tamirci falan varsa cozebilecem diyosa ulassin bana