opel vectra acil yardım

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Servise gittim manifot çatlamış oradan hava aldığı için oluyormuş.Şuan düzeldi.

Arkadaşlar bir kaç gündür o lamba benim araçtada yanıyor yalnız aracı stop edip tekrar marşa bastığımda yanmıyor yani bir devamlılığı yok. Bazen 2 gün hiç yanmıyor sonra birden yanıyor stop ediyorum çalıştırıyorum bakıyorum lamba sönmüş bu normalmidir arıza varsa direk yanmazmı geçen akşamda giderken devir göstergesi kendi kendine fırladı aracın devri yükselmedi ama ve stop etti EGR arızasımı acaba birde 98 vec.B sıralı LPG EGR iptal oluyormu EGR arızasıysa.

Arkadaşlar bir kaç gündür o lamba benim araçtada yanıyor yalnız aracı stop edip tekrar marşa bastığımda yanmıyor yani bir devamlılığı yok. Bazen 2 gün hiç yanmıyor sonra birden yanıyor stop ediyorum çalıştırıyorum bakıyorum lamba sönmüş bu normalmidir arıza varsa direk yanmazmı geçen akşamda giderken devir göstergesi kendi kendine fırladı aracın devri yükselmedi ama ve stop etti EGR arızasımı acaba birde 98 vec.B sıralı LPG EGR iptal oluyormu EGR arızasıysa.
konu içinde konu açmazsanız daha çok yarmıncı olabilir

demekki neymiş o lamba motorun hertürlü arızasında yanabiliyomuş.biz servisler olarak lambaya motor arıza lambası deriz.müşterilerde ya musluk der yada helikopter lambası der

Sayın SONER ustam bende yeni konu açmayı düşündüm ama bu seferde birileri çıkıp forumları bir araştırsaydın deyip 3 5 tane link koyacak önümüze bizde derdimizi benzer bir konu altında arz ettik bende o lamba için motor arıza yada ikaz lambası demeyi tercih ederim helikopter musluk yada vana demedim saygılarımla.

Son düzenleme:
resmı goremedım ama km satının uzerınde cıktı ıse bendede cıktı o resım once arıza kodunu buldum

Geri