Opel Vectra 2.0 Ecu Nedir?????? Yardimmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajangfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ajangfb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bizim vectrada akünün yanında ECU diye birşey var. Bu her vectradamı var 2.0 lardamı var yoksa modifiye amaçlı takılmış bişeymidir acaba intenetten baktım ama birsürü anlayamadığım terim var.
Arkadaşlar nedir bu ECU...
Şimdiden tşkkürler

bir fotoğrafını görmek lazım ama x20xev vectrablerin ecuları kaputu kaldırdığınızda yolcu tarafında ve polen filtresinin olduğu kapağın altındadır. sölediğiniz yerle alakası yoktur.akünün yanında sekonder hava pompası var ama onun üstünde ne yazıyor şu anda hatırlamıyorum :)

akunun yanında sıgorta ve roleler var.

yarın sabah fotografını çekip koyarım şimdi çeksem karanlıkta görülmez..
kaputun altında akünün yanda ECU diye bişi yazıyo akünün sol tarafında teyb büyüklüğünde...
bizim araç 1996 model 2.0 gls
peki bu T.C ile alakalı olabilirmi arkadaşlar...
Bilgilerinizi bekliyorum

fotosunu görmek lazım ama ecuyu oraya montaya ettiler acaba desem saçma bir işlem olur su alabilr içine. sen bir foto çek öyle yorum yapalım daha sağlıklı olur ;)

Araçta lpg var mı?

tüpün beyni olabilir o zaman :D

Arkadaşlar bizim vectrada akünün yanında ECU diye birşey var. Bu her vectradamı var 2.0 lardamı var yoksa modifiye amaçlı takılmış bişeymidir acaba intenetten baktım ama birsürü anlayamadığım terim var.
Arkadaşlar nedir bu ECU...
Şimdiden tşkkürler
Sabahları ilk çalışmada motor çok soğuk olur ve hemen ısınmaz (ecu) işte bu düğmeye basarsan araba erken ısınır.
:good: :good: :good:

Geri