opel vectra 2,0 cd araç gitmiyooooorrrrrrrrrr

denizhan_1983@hotmail.com

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
basıyorum gitmiyor 3de gitmiyor 4 de gitmiyor 5de hiç gitmiyor :mad::mad:

Nasıl gitmiyor, bende de aynısı var basınca roket gibi gidiyor, bazen kırmızı ışıkta kalkıyorum TC ışığını yaka yaka gidiyor. Birazdaha açıklayıcı yazarsan sorunu sitedeki tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olurlar, sorunu çözersin. Çünki o araç gitmiycek bi araçdeğil

Sorununu biraz daha detaylı belirtirsen kardeşim yardimci olmaya calisabiliriz.Bu aralar baya ugrasiyorum bu tur aracimla yardimci olabilecegimiz birsey olursa yorumda belirtirim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorununu net ve açık olarak anlatırsan forumdaki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir.Aynı araçtan bende de var.Belki benimde başıma gelen bir sıkıntıdır ve çözüm klonusunda yardımcı olabilirim.

arkadaşlar araç kalkışı iyi ama kalkışlarda titreme var tc yi iptal edince asfaltı resmen kazıyo 1de 2de 3de sündükce sünüyo araba sündürdükce aşırı bir titreme okuyo sanki araç yalpalıyo gibi ama geçenlerde bi rampaya denk geldim yemin ederim rampada renault 12 yi geçemedim vites 4e kadar düştüm
bundan 8 yıl önce arkadasımda vectra vardı resmen uçak gibiydi ona özenerek yeni nasip oldu bana vectra b almak ama benim o aklımda kalan vectra değil bu üzerinde 18 jant vardı ondan gitmiyo sandık söktük orjinal jantlarını taktık yine gitmedi araç tüp filtresini bujisini devirdaimi trigeri radyataörü hep değiştirdik araç conta yakmıştı o zamanda çekişi zayıftı yaptırdım ama usta kapağı taşlatmaya gerek yok dedi ama 1 senemi gider 3 aymı gider orasını bilemem dedi 1 sene sonra veya 3 ay sonra ne olur diyorum söylemiyo halbüki masraftan kacınmadık ne gerekiyosa yapın dedik ama kapağı taşlatmamış gerek duymadım diyo ama benim içime hiç sinmedi yeniden söktürüp taşlatsam olurmu acaba

Son düzenleme:
bu kadar bilgiye ancak baskı balata bitmiştir denilir

baskı balatanın bittiğini anlamanın kesin bir yolu var mı?

Birkaç basit yöntem;

* Rampalarda gaza yüklendiğinde vites devri yükselir ama araç yeteri kadar hızlanmaz
* Aşırı dik olmayan bir rampada araç stop edilir, el freni çekilmez, sadece frene basılır, rampanın durumuna göre araç 1 nci veya geri vitese takılır, ayak frenden çekilince araç hareket ederse baskı balata bitik demektir.
* Araç çalışırken 4 ncü vitese takılır, el freni çekili iken kalkış yapılmaya çalışılır, araç stop etmez çalışmaya devam ederse baskı balata bitik demektir.

Sanki araca yeterli yakıt gelmiyor gibi geldi bana.

silindir kapağı

arkadaşlar silindir kapak taşlamasını bizim burada 500 tl ye yapıyolar onun yerine 750 tl ye sıfır kapak alınsa sorun olurmu

Geri