opel vectra 2,0 cd araç gitmiyooooorrrrrrrrrr

Sıfır kapak dolu mu boş mu satılıyor?

boş galiba abi doldurmak çok para tutarmı acaba birde taşlatacam kapağı yeniden doldurmak için malzeme alacakmıyım yoksa eski malzeme kullanılırmıki acaba

boş galiba abi doldurmak çok para tutarmı acaba birde taşlatacam kapağı yeniden doldurmak için malzeme alacakmıyım yoksa eski malzeme kullanılırmıki acaba

kapak herzaman taşlanmak zorunda değildir. kapakçıya gidip kontrol ettirildiyse sorun olmayabilir.
contayı neden yakmıştı?
elektronik sorun varmı?
arıza lambası yanıyormu?
benzinde gidişi nasıl?
kompresyon testi yaptırdınızmı?
tekleme rolanti düzensizliği varmı?
su eksiltiyormu?
kapakla uğraşmadan önce aracın genel durumunu bi elden geçirin..

arac conta yakmıştı ustaya götürdüm yaptı ama kapağı taşlamaya gerek duymadım ama 1 ay idare eder ama 1 sene idare eder dedi bende dedimki usta keşke taşlatsaydın biz paradan kaçmıyoz dedim oda dediki taşlaysaydım üst komprosör güçlü olacaktı alt zayız olacaktı düzensiz çalışacaktı dedi ben pek inanmadım içime kurt düştü o yüzden kapağı söktürüp başka ustaya yeniden taşlattırmayı düşünüyorum

su eksiltme yok şuan yok eskiden yedek su deposunu acınca su suğukken bile dışa atıyodu kaloriferi çalıstırmıyodu hava yapıyodu eksiltme yapıyodu o sorunlar çözüldü

arac conta yakmıştı ustaya götürdüm yaptı ama kapağı taşlamaya gerek duymadım ama 1 ay idare eder ama 1 sene idare eder dedi bende dedimki usta keşke taşlatsaydın biz paradan kaçmıyoz dedim oda dediki taşlaysaydım üst komprosör güçlü olacaktı alt zayız olacaktı düzensiz çalışacaktı dedi ben pek inanmadım içime kurt düştü o yüzden kapağı söktürüp başka ustaya yeniden taşlattırmayı düşünüyorum

kapak yamuksa yamukluğu gitsin diye taşlanır. yamuk değilse sorun çıkarmaz. yamuksada kesin suya yağ yağa su falan karıştırır zaten

Geri