az önce opel türkiye oğuz bey ile telefon görüşmesi yaptım. ve bütün merak edilenleri sordum ve her birine ayrı ayrı cevaplar aldım
1.soru: opellerin kronik sorunları neden opel tarafından karşılanıp yapılmıyor?
cevap: opel almanya sorunları ilk önce alır inceler sonrada ülkeler arasında farklılık göstermişmi diye bakıyorlar bu sayede direksiyon kutuları türkiyede var ama ingilterede yok ise ozaman türkiyenin şartları bozuk ve garanti veya araçları geri çağırma problemleri söz konusu değil
2. soru: opellerin türkiyede toplam şikayeti çok mu olmalı?
cevap: evet örneğin 100 araçtan 20si gibi şikayet ediliğinde o kronik bir arıza olarak tespit edilmez
3.soru: opel ar-ge bölümünde olan hatalar sorunlar giderilmektedir ve yeni model araçlarda hep ileri boyutta yenileme söz konusudur ondan dolayı yenilerinde problem yoktur
4. soru:şikayetler yetkili servislere mi verilmesi gerek?
cevap: evet şikayetler yetkili servislere belirtilmesi gerek çünkü opel almanyaya ait sitede toplanıp değerlendiriliyor...
böylelikle sizlerinde şikayetlerinizi yetkili servislere belirtmeniz gerekiyor
1.soru: opellerin kronik sorunları neden opel tarafından karşılanıp yapılmıyor?
cevap: opel almanya sorunları ilk önce alır inceler sonrada ülkeler arasında farklılık göstermişmi diye bakıyorlar bu sayede direksiyon kutuları türkiyede var ama ingilterede yok ise ozaman türkiyenin şartları bozuk ve garanti veya araçları geri çağırma problemleri söz konusu değil
2. soru: opellerin türkiyede toplam şikayeti çok mu olmalı?
cevap: evet örneğin 100 araçtan 20si gibi şikayet ediliğinde o kronik bir arıza olarak tespit edilmez
3.soru: opel ar-ge bölümünde olan hatalar sorunlar giderilmektedir ve yeni model araçlarda hep ileri boyutta yenileme söz konusudur ondan dolayı yenilerinde problem yoktur
4. soru:şikayetler yetkili servislere mi verilmesi gerek?
cevap: evet şikayetler yetkili servislere belirtilmesi gerek çünkü opel almanyaya ait sitede toplanıp değerlendiriliyor...
böylelikle sizlerinde şikayetlerinizi yetkili servislere belirtmeniz gerekiyor