ahmetokur,
LPG yok kardeşim ama gerek görmemiştim çok fazlada araç kullanmıyorum,
onun için LPG aramadım 20 tl Gaz koycama 30 tl Benzin atarım diye düşünmüştüm

filtrelerde belki bir sıkıntı olurdiye düşündüm,
yigitekimdemir, sag olsun neleri degişmem gerektigini yazdı onları listeledim tek tek hepsini kontrol ettirip degişimini yaptırıcam onun haricinde araçta harhangibi bir sıkıntı yok çok şükür ilgi alakanız için çok çok tşkrler arkadaşlar,
Sorunu halletigimde buraya yazarım aynı sorunu olan arkadaşlara yararı olur inş bakalım.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:01 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:51 ----------
bu arada ben 20 tl benzin aldıgımda yarınınerdeyse depo yerine yere dökmüşüm gece koumuştum döküldügünü anlamadım bügün sabah saat 11'de tekrar denemek için 20 tl benzin aldım megersem bidonun arasından dökülüyormuş ve petle koymaya çalıştım bu seferde yarısnın çosu döküldü yere bi baktım benzini depo yerine yere döküyomuşum

benzin kapagını açtıgımda içine dogru bir kapak daga var bastırınca içe giriyor onu farketmemiştim bende diyorum neden benzin geç gidiyo
yani şuan 20 tl lik benzin 10 tl ye düştü gibi bişey oldu bunuda bitirip tekrar 20 tl koycam bunu çok dikkatli botmam lazım 1 damlasını bile yere dökmeden ondan sonmra deneme yapıcam birdaha sonra buraya tekrar tekrar gelişmeleri yazarım arkadaşlar,