Opel Şikayetleri - Şikayetvar
Sayfayı inceleyelim ve sonuçlar:
Toplam şikayet: 433
Yetkili servis Hizmet Kusuru: 132
Yetkili servis ücretlendirme: 67
Yetkili servis tamir süresi: 38
Yetkili servis personel: 29
Bayi personel: 26
Boya: 25
Bayi teslimat: 22
20 üzerindeki şikayetler çoktan aza doğru bu şekilde...
Gördüğünüz üzere "servis" dışında bir tek "boya" sıkıntısı kalıyor. O da muhtemelen yine servis elemanlarıyla ilgili. Renk tonunu falan tutturamamışlardır.
Şikayet üzerine ülkedeki en bilinen site. Ve insanların Opel'den şikayetleri ortada. Malın kalitesi ile ilgili bir sorun yok. Sorun servisler ve personelde.
Anlamadığım şey bunu ben görüyorum da Opel Türkiye neden görmüyor? Hatta Opel GM neden görmüyor? Diğer markalardaki ilgi ve alakayı verebilmek çok zor olmasa gerek!
Astra J'yi almadan önce fiyat araştırması ve araç incelemesi için gittiğim bir bayide yaşadığım diyalog:
- Merhabalar, Astra J hakkında bilgi alacaktım.
+ Ne bilgisi?
Vurguyu tahmin edersiniz! Tepeden tepeden konuşmalar v.s...
Opel kaybediyorsa kesinlikle bundan kaybediyor!
Sayfayı inceleyelim ve sonuçlar:
Toplam şikayet: 433
Yetkili servis Hizmet Kusuru: 132
Yetkili servis ücretlendirme: 67
Yetkili servis tamir süresi: 38
Yetkili servis personel: 29
Bayi personel: 26
Boya: 25
Bayi teslimat: 22
20 üzerindeki şikayetler çoktan aza doğru bu şekilde...
Gördüğünüz üzere "servis" dışında bir tek "boya" sıkıntısı kalıyor. O da muhtemelen yine servis elemanlarıyla ilgili. Renk tonunu falan tutturamamışlardır.
Şikayet üzerine ülkedeki en bilinen site. Ve insanların Opel'den şikayetleri ortada. Malın kalitesi ile ilgili bir sorun yok. Sorun servisler ve personelde.
Anlamadığım şey bunu ben görüyorum da Opel Türkiye neden görmüyor? Hatta Opel GM neden görmüyor? Diğer markalardaki ilgi ve alakayı verebilmek çok zor olmasa gerek!
Astra J'yi almadan önce fiyat araştırması ve araç incelemesi için gittiğim bir bayide yaşadığım diyalog:
- Merhabalar, Astra J hakkında bilgi alacaktım.
+ Ne bilgisi?
Vurguyu tahmin edersiniz! Tepeden tepeden konuşmalar v.s...
Opel kaybediyorsa kesinlikle bundan kaybediyor!