Opel Senator

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0M42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0M42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam,

88 model opel senatör ler hakkında bilgi istiyorum alınırmı sorun çıkarırmı yedek parçası nedir alırken özellikle dikkat edilmesi gereken mevzular varmıdır ?

Ve temiz durumda bir senatörün ederi nedir sizce ?

Cevap bekleniyor günceli :rakir:

Bilen yoktur, o derece.

Bu iyimi kötümü ? Bir astra kadar yada bir vectra kadar yaygın bir araç değil evet

başka bir şey almanı öneririm

Ömer ben olsam Senatör'den vazgeçip Omega'ya bakardım. Opel'in Senatör serisi Commodere gibi son derece sağlam ve güçlü araçtır ama bizim ülkemizde yüksek yakıt tüketimi ve yüksek MTV nedeniyle çok yaygın kullanılan bir araba değildir.

Senatör:
BZz8z9.jpg
[/url][/IMG]
Commodore:
pRnE0z.jpg
[/url][/IMG]
Omega A
58yYQM.jpg
[/url][/IMG]

Merhaba savaş abi sende böyle diyorsan bu arabadan vazgeçmem gerekiyor demektir.Omega lara bir türlü ısınamadım senatörün görünüşü ve motoru beni cezbediyordu oda sadece hevesimizle kalacak sağlık olsun.

Teşekkür ederim abicim ve diğer arkadaşlara :)

Senatörlerin ilk kasasından istersen onların kasaları Rekord ile aynı diye biliyorum, o zaman kaporta aksamında fazla sıkıntı yaşamazsın. Yurtdışından kolay parça getirtirim, imkanım var dersen al, en azından hevesini alırsın, daha sonra istesen de olmuyor :(.
EVDOoD.jpg
[/url][/IMG]

semih abi şu ascona'yı sattılar ya çok üzülüyorum. :( hemde 4 jant parasına

Ascona'yı alan adamla abim geçen sene görüşmüş, arabaya çok masraf yaptım diye uçuk bir fiyat istemiş ;).

Geri