- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalim bir kacgun sonra ne diyecekler sansumandan ses cekmemezlik yok yag gibi atiyor vitesler insallah sorun buyuk degildir hyundai kullandim ama bu insignia rahatligini cekisini goremedimİhtimal tabi o 700 şanzıman ile ilgili akü de zayıf olabilir oda yaptırır
Akuden olacagini sanmiyom 14 volt guzukuyo
Anlamıyor anlasalar çözülür üstad sorunlu değil demekki usta oradada yok burada da eğer kasapın eline düşer de sorun çıkarıyor iyi usta yapsın sorunsuz binersinBugun bitti dediler yaptik dediler isik yine yandi yine teslim ettim kafayi yiyecem opel boyle sorunmu cikarir hep anlamadim yada bu adamlar anlamiyor yaomayi bu son sanslari bundada yapamazlarsa arabayi geri verecem memlun olmadim bu insigniadan
Selam birsez soracam bu p011d NOx sensor bank 2 arizasindan p0700 tetikliyor olabilirmi bilginiz varmi bu konuda tamirci p0700 arizasi p011d sensoru bozuk diye hata veriyor diyor alakasi varmiİhtimal tabi o 700 şanzıman ile ilgili akü de zayıf olabilir oda yaptırır
Denemek lazım üstad tetikleyebilir tamir edin bakın uyarı vermeye devam ederse şanzımana bakılmalıSelam birsez soracam bu p011d NOx sensor bank 2 arizasindan p0700 tetikliyor olabilirmi bilginiz varmi bu konuda tamirci p0700 arizasi p011d sensoru bozuk diye hata veriyor diyor alakasi varmi