Opel meriva eps sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kemal67

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
2005 model opel meriva kullanicisiyim yaklaşık 1 yıldır ara sıra aracimda eps sorunu olmaktadır Kocaeli de bu sorunu çözen veya bilen varsa lutfen cevap atın
Teşekkürler

direksiyon açı sensoru sorunu iyi bir usta bulmanız gerek,Kocaelinde? tanımam arkadaşlar yardımcı olur ama mutlaka açı sensorunda sorun vardır

Benim vectradada vardı ara ara yanıyordu.ustamızın dedigi gibi oncelikle dört tekere de rot ayari yaptirin arkalarada ozellikle ! Sonra tech2 ile direksiyon acı kalibrasyonu yaptırın guvenlik kodu isteyecektir yok ise servisten alin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eps sorunuma yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tşkler arka tekerleklere de rot balans yapıldığını bilmiyordum fakat sorun açı sensörü değişmekle hallolucak araştırdığım kadarıyla izmirde istanbulda bursada değiştirildiğini duydum bursada değiştiren bir adres arıyorum forumda okumuştum yardımcı olan olursa sevinirim tekrardan tşkler

Acı sensorunu degistirmek oldukca masrafli direksiyon govde modulu yani cim modulu ile beraber degidir bizim opellerde merivayi bilmiyorum tabi.degisimden once yazdiklarimi uygulatin sonra degisim dusunun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler ilginize

Geri